reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
standardowo jeżeli wszystko jest oki to na początku wizyty sa co miesiąc potem co 3 tygodnie potem co 2 a w końcówce co tydzień

A końcówka co tydzień to od kiedy? Chodzę prywatnie i troszkę się teraz przestraszyłam. Moja gin. nie należy do tanich.

Tak, ale co 3 tygodnie jest bezpieczniej ze wg na ZUS - tak mi mój lekarz powiedział. Tez na 3 tygodnie dostawałam
To może u mnie też tak jest w sumie sama chciałam drugie L4.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogólnie to jestem za tym, by nie wracać.
Ale mam wyrzuty, że w domu siedzę. Więc się jeszcze zastanawiamy z A nad tym czy iść czy nie iść.

witam z rana
ja mam wizyty co 3 tygodnie a co do pracy to zostanę do końca na l4
miłego dnia :-)

reklama
Ja jestem za tym żeby na L4 siedzieć do końca. W moim zakładzie pracy nikt nie zwracał uwagi jak koleżanka do 7 miesiąca w teren jeździła. Zasuwała tak samo jak wszystkie. Nikt nie zwracał uwagi, że może mieć gorsze samopoczucie. Jak masz umowę na stałe to nie pracuj i powiedz, że nie wrócisz do końca macierzyńskiego, to pracodawca będzie mógł załatwić zastępstwo za ciebie i nikt nie zostanie obarczony twoją pracą.

Do góry