reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

No to jednym slowem Piwonia tesciowa masz the best:wściekła/y::-)Moja juz niezyje i te swieta nie byla, jak to tesciowa. :tak:
Maly imprezowicz wlasnie zasnal, udalo sie go uspic przed goscinka, chociaz nie bedzie potem spiacy, tyle wrazen go czeka.
A ja jestem troche zla bo zlapalo mnie przeziebienie. I to wlasnie dzis, tak nie za bardzo sie czuje. Bleee:baffled::angry:
Dzieki Emy

reklama
Smacznego, ja za chwile, Maz za chwile idzie po tort, pozniej na smaka wkleje zdjecie:-)
Piwonia dzieki za rady, pije cytrynke ale czosnek odpada, bo zoladek po nim mnie boli:baffled::tak:
to tak jak u mnie,z resztą nie lubie czosnku,ale mozesz sobie kupic herabtke na przeziebienie jakaś bo wiem,że takie gotowe są w sprzedaży,moze akurat pomoże
a torta chętnie pooglądam:-)

dobra zbieramy sie do wyjścia,odezwe sie jak wroce od teściowej
miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się w końcu. Uff...moi goście (choć niezapowiedziani) już pojechali. Pędzę nadrobić zaległości bo trochę mi się ich nazbierało:) A potem na obiadek do rodziców:-p Pozdrawiam serdecznie!

Hej witam wszystkie dziewczynki i również życze udanej niedzieli.Niestety dopiero teraz odwiedziłam forum bo jakoś mi sie dziś mocno przysnęło,chyba jakiś spadek cisnienia bo forma kiepska.

reklama
Do góry