reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
A Efe miałam dziwny sem większości nie pamiętam. Ale zapamiętałam jedno. Śniły mi się dzieci i nagle ktoś powiedział, że chłopca będę mieć, bardzo się wystraszyłam i zaczęłam płakać, a okazało się że nie ja mam mieć chłopca tylko inna kobieta w ciąży i to pomyłka.
Miałam wyrzuty sumienia, że we śnie tak zareagowałam w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na płci dziecka. Chce dziewczynkę, by sprawić prezent A. Ale by tak zareagować. Rano rozmawiałam długo z brzuszkiem i przepraszałam. Niezależnie kto to, to bardzo je kocham ja i tatuś. Wyrzuty mnie długo trzymały :-(.

A reszty nie pamętam przez wstawanie na siku :-).
Deli to pewnie dlatego że tyle o płci maleństwa myślisz. Ale jak dzieci w liczbie mnogiej to bosko. Nie będzie jedynaka/jedynaczki;-)
Ja niestety snów nie pamiętam, bo śpię jak kamień. Zupełnie jakbym pracowała i wstawała o 6:00 codziennie. Po prostu o 22:00 już mi się same oczy zamykają. Ale to nic dziwnego w końcu organizm pracuje za 2! Narobiłyście mi smaka tymi pizzami, więc idę zjeść w końcu obiadek:-) Ale już mojemu marudziłam o pizze (robi jak dla mnie najlepszą pod słońcem). Mi to pewnie ciasto by nie wyszło bo ostatnio z gotowaniem mam na bakier! Więc może to jednak będzie dziewczynka i już z mamy ciągnie co najlepsze? Albo i chłopak, w końcu najlepszymi kucharzami na świecie są mężczyźni, prawda Aneczko?

Dziewczyny czytałam na forum "kiedyś", że jak olej przy smażeniu spadnie na ciało to Maleństwo w tym miejscu będzie miało znamię czy jakiś ślad. Ile w tym prawdy :sorry2::dry:?
Właśnie mi spadło i to dość dużo. Jestem nieudacznikiem jeśli chodzi o kuchnię :wściekła/y::angry::crazy:.

Deli to pewnie dlatego że tyle o płci maleństwa myślisz. Ale jak dzieci w liczbie mnogiej to bosko. Nie będzie jedynaka/jedynaczki;-)
Ja niestety snów nie pamiętam, bo śpię jak kamień. Zupełnie jakbym pracowała i wstawała o 6:00 codziennie. Po prostu o 22:00 już mi się same oczy zamykają. Ale to nic dziwnego w końcu organizm pracuje za 2! Narobiłyście mi smaka tymi pizzami, więc idę zjeść w końcu obiadek:-) Ale już mojemu marudziłam o pizze (robi jak dla mnie najlepszą pod słońcem). Mi to pewnie ciasto by nie wyszło bo ostatnio z gotowaniem mam na bakier! Więc może to jednak będzie dziewczynka i już z mamy ciągnie co najlepsze? Albo i chłopak, w końcu najlepszymi kucharzami na świecie są mężczyźni, prawda Aneczko?

Jedynaka/ki na pewno nie będzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czytałam na forum "kiedyś", że jak olej przy smażeniu spadnie na ciało to Maleństwo w tym miejscu będzie miało znamię czy jakiś ślad. Ile w tym prawdy :sorry2::dry:?
Właśnie mi spadło i to dość dużo. Jestem nieudacznikiem jeśli chodzi o kuchnię :wściekła/y::angry::crazy:.
ja tez w to nie wierzyłam i w sumie nie wierze,ale jak sie w ciązy z młodsż aporzadnie oblałam to mała ma na leckach takie znamie nieduze
przy starszej oparzyłam sie żelazkiem,ale nic nie wyszło

a ja sie położyłam i ....obudził mnie mąż jak przyszedł z pracy,no chyba dzis dobrze przesadziłam,bo bardzo mnie brzuch dołem boli wiec chyba dzis bez nospy sie nie obejdzie:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja sie położyłam i ....obudził mnie mąż jak przyszedł z pracy,no chyba dzis dobrze przesadziłam,bo bardzo mnie brzuch dołem boli wiec chyba dzis bez nospy sie nie obejdzie:-(

Ja też sie połozyłam miało być pół godzinki a spałam 2 :-)
Piwonia co Ty masz z tym brzuszkiem? mnie czasem tez boli:-(

reklama
Deli bzdury z tym tluszczem, nie przejmuj sie tym. Mam nadzieje ze cie nie boli:sorry2:
No A mi powiedział to samo. JA tak mam, że jak coś usłyszę to się przejmuje.
Co do bólu to boli tylko pod ciepłą wodą a tak to przestało. Ale jestem gapa, ręka, szyja i lekko twarz. Nie pytajcie w jakie sposób to zrobiłam. Ja jestem "geniusz" gotowania.

Do góry