reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2009

Zeby rzucić palenie, to albo naprawdę silna wola, albo wstrząs. Mama rzuciła, jak obudziła się w szpitalu po zapaści wieńcowej.Lepiej chyba jednak nie dopuścić do czegoś takiego i znaleźć sobie inną słabość na zamianę.
kurcze sama ciąża już powinna być dla mnie powodem do rzucenia, ale to NAŁÓG:-(. jestem okropną matką , ale w takie dni jak sobota która minęła i była stresująca czy dzisiejszy dzień..... po prostu nie daję rady!!!!! już nie wiem co robić!!!!:zawstydzona/y:

reklama
wlasnie wrócilam od gin....na 100% chłopak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zdrowy i strasznie ruchliwy.....Kasiu ty jeszcze mozesz zyć nadzieją ja juz nie.....ale żebyście widziały mine mojego męża cieszył sie jak głupi do sera:wściekła/y:
no nic wazne ze zdrowy.
mam skierowanie na toxo, WR, mocz ogólny....nie wiecie ile to mniej wiecej kosztuje?
super wieści,ja bym sie cieszyła z chłopca
ale pocieszę cie,że moja druga córa do końca była chłopcem

kurcze sama ciąża już powinna być dla mnie powodem do rzucenia, ale to NAŁÓG:-(. jestem okropną matką , ale w takie dni jak sobota która minęła i była stresująca czy dzisiejszy dzień..... po prostu nie daję rady!!!!! już nie wiem co robić!!!!:zawstydzona/y:
powiem to tak,szwagierka paliła do końca ciąży tylko,ze kupiła najsłabsze jakie są na rynku i palila po pół i tylko kilka i córeczke ma zdrową

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nieraz tak jest ze mozna byc pewnym na 100%. W drugiej ciazy tak bylo widac jaderka ze pani dr od usg nie dala nam cienia szansy na dziewczynke

Uff nadrobiłam zaległości i wiele się u was działo. U mnie też. Poszłam na zakupy z mamą i dostałam sms-a, że zostałam ciocią przyszywaną :-D Mała Amelka urodziła się dziś o 6 rano i ma ponad 3kg i długa jest, bo aż 56 cm. Już leciałam do Szpitala jak się okazało, że koleżanka w innym mieście leży i nie wpuszczają nikogo ze względu na epidemie grypy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Deli80 odezwij się jak wrócisz bo ja tu panikuje! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Anet15 chętnie bym skorzystała i coś sobie uszyła, ale mam do ciebie strasznie daleko:zawstydzona/y:

_Karincia_ ja skomentuje to raz: W KOŃCU! I było się tyle stresować?

Marcia26 i Aga.p77 jak wezmę przepis od mamy to umieszczę na forum, bo ciasto mi też smakuje. Mama zrobiła je z orzechami, bo ma swoje drzewko na działce.

Malinka2109 zupa serowa z klopsikami, pieczarkami i porem to moje ulubione żarełko. Jest tak prosta, że nawet ja sobie z nią poradzę;-) Jak ktoś chce przepis to mogę podać.

reklama
Do góry