malgos_b
Fanka BB :)
witam Was po 2 dniowej przerwie.
miałam dziś egzamin na prawo jazdy 2 podejście no i oczywiście w tył
juz tak dobrze mi szło nawet zaczęłam się po cichutku cieszyć i popełniłam taki fatalny błąd że do teraz mam żal do siebie, ale za to i miałam na tym egzaminie chwile radości........ żebyście widziały minę faceta z którym jeździłam , jak się dowiedział że jestem w ciąży, mowę mu odebrało, tak się biedny speszył, że już do końca drogi prawie się nie odzywał
oj mówie wam jaką miałam radochę to moje, nie zapomnę jego miny do końca życia
następny egzamin 2 kwietnia miałam propozycję na 1 ale z wiadomych względów wolałam dzień później:-)
a poza tym oczywiście kolejny dzień z bólem głwy i niskim ciśnieniem, ja już nie wiem co na to poradzić
lecę poczytać co tam naskrobałyście bo potem nasz ulubiony doktorek
miałam dziś egzamin na prawo jazdy 2 podejście no i oczywiście w tył

juz tak dobrze mi szło nawet zaczęłam się po cichutku cieszyć i popełniłam taki fatalny błąd że do teraz mam żal do siebie, ale za to i miałam na tym egzaminie chwile radości........ żebyście widziały minę faceta z którym jeździłam , jak się dowiedział że jestem w ciąży, mowę mu odebrało, tak się biedny speszył, że już do końca drogi prawie się nie odzywał
oj mówie wam jaką miałam radochę to moje, nie zapomnę jego miny do końca życia
następny egzamin 2 kwietnia miałam propozycję na 1 ale z wiadomych względów wolałam dzień później:-)a poza tym oczywiście kolejny dzień z bólem głwy i niskim ciśnieniem, ja już nie wiem co na to poradzić
lecę poczytać co tam naskrobałyście bo potem nasz ulubiony doktorek