• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam Was po 2 dniowej przerwie.
miałam dziś egzamin na prawo jazdy 2 podejście no i oczywiście w tył:wściekła/y:
juz tak dobrze mi szło nawet zaczęłam się po cichutku cieszyć i popełniłam taki fatalny błąd że do teraz mam żal do siebie, ale za to i miałam na tym egzaminie chwile radości........ żebyście widziały minę faceta z którym jeździłam , jak się dowiedział że jestem w ciąży, mowę mu odebrało, tak się biedny speszył, że już do końca drogi prawie się nie odzywał:-D oj mówie wam jaką miałam radochę to moje, nie zapomnę jego miny do końca życia:tak: następny egzamin 2 kwietnia miałam propozycję na 1 ale z wiadomych względów wolałam dzień później:-)
a poza tym oczywiście kolejny dzień z bólem głwy i niskim ciśnieniem, ja już nie wiem co na to poradzić
lecę poczytać co tam naskrobałyście bo potem nasz ulubiony doktorek:tak:

reklama
witam Was po 2 dniowej przerwie.
miałam dziś egzamin na prawo jazdy 2 podejście no i oczywiście w tył:wściekła/y:
juz tak dobrze mi szło nawet zaczęłam się po cichutku cieszyć i popełniłam taki fatalny błąd że do teraz mam żal do siebie, ale za to i miałam na tym egzaminie chwile radości........ żebyście widziały minę faceta z którym jeździłam , jak się dowiedział że jestem w ciąży, mowę mu odebrało, tak się biedny speszył, że już do końca drogi prawie się nie odzywał:-D oj mówie wam jaką miałam radochę to moje, nie zapomnę jego miny do końca życia:tak: następny egzamin 2 kwietnia miałam propozycję na 1 ale z wiadomych względów wolałam dzień później:-)
a poza tym oczywiście kolejny dzień z bólem głwy i niskim ciśnieniem, ja już nie wiem co na to poradzić
lecę poczytać co tam naskrobałyście bo potem nasz ulubiony doktorek:tak:
Małgoś ja bym zaryzykowała bo może okazałoby sie że to szczęśliwy dzien?? toz to moje urodziny hihiih :)):-D

podaj tam termin Emy dopisze :-)
już napisałam do Emy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malgos,nie stresuj sie,dobrze bedzie...mojej szefowej corka zdala dopiero za 11 razem ale jak za to teraz jezdzi,mowie ci jak zawodowy kierowca,a ja zdalam za pierwszym razem (fuks jakis chyba) i niedzielny kierowca ze mnie,hi,hi..w zime to nawet nie wsiadam za kierownice...

Bede dzis juz uciekac,wykonczona jestem,a jutro znow rano pobodka....na dodatek nic nie podszykowane na jutro na obiad,ale mam to w nosie, ide sie wykapie i do lozeczka,a co!!!
Wiec przesylam papatki i do jutra:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widzialam Piwonia chyba pozgladali moze mysla ze to dzieki temu mam tyle glosow.
Niech mysla, a prawdy i tak sie nie dowiedza :-D:-D;-);-) ale i le ty juz masz punktow :szok::szok::-D:-D;-);-)

A ja wreszcie moge sie za jedzenie obiadu zabrac, chociaz to juz kolacje powinno sie jesc, ale ja sie tu tak poprzestawialam
Ide na kanapke to poczytam to i owo...;-)
Milego wieczorka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry