• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja musze wyjść do artystycznego,ale mam lenia kolorowego papieru mi brakło i musze sie lenia pozbyć i za robote w końcu wziąść,za miesiac świeta a ja jeszcze w lesie jestem,nic ostatnio nożyczek nie tknęlam,oprócz tej bibuly wczoraj

reklama
Malinka a u mnie to jest tak że bez ciąży mam za duży i za ciężki i problem ze znalezieniem ładnego stanika to teraz w ogóle się męczę:-(:-(:-( nawet T niby mu się podoba ale dla chłopa jak potrzebuje obu dłoni żeby jedna objąć to już nie jest tak fajnie:-D:-D:-D

ech dziewczyny cieszcie sie z tego co macie:):):)
ja lece do szkol pozawozic dziwuchy a potem jakies zakupki i do domku:) dzis zamierzam posiedziec w chalupie bo od poniedzialku nirmalnie ciagle mnie nie ma bo cos tam zalatwiam:)
narka dziewczynki
nie produkujcie tak duzo

witam sie i ja ;)
przez ostatnich kilka dni tylko na moment wchodzilam na bb, bo zalatana na max'a bylam ehh... Moze dzis troche dadza mi odsapnac, bo od pon. nic tylko po lekarzach jezdze- jak nie z tesciowa, to z brataniacami meza... na szczescie mi nic nie dolega uf... Czasami zaluje, ze mam prawko :baffled: :-D
teraz poczytam, co tam u Was ciekawego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry