Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mam taki ciśnieniomierz na nadgarstek i słyszałam że nie jest zabardzo dokładny, sama już nie wiem....nie jest tak żle z twoim ciśńieniem!!!
ja diś mam wyjatkowo nickie116/73 a niebrałam leków.zazwyczaj to mi skacze tak około 148/90 i to jest zawysokie.odstaw sól i sprawdaj częśto ciśnienie

nie zapomnimy nie zapomnimy i rozumiemy,że msz przygotowania,potem bedziesz miała juz luxniejI ja sie witam porannie ;-)
W gdansku na szczescie zimy nie ma, ale ktoz to wie co tu mozemy jeszcze zastacJuz naprawde mam serdecznie dosc tych zmian pogody, ja chce wiosne taka na calego, a nie tylko na 1 dzien... no a 18 kwietnia (dzien mojego slubu to w ogole musi byc juz wiosennie) :-)
Dziewczyny wybaczcie ze ostatnio zagladam do Was tak z doskoku, ale naprawde latania wokol slubu jest mnostwo i czasem nie wyrabiam na zakretachMam nadzieje ze sytuacja sie unormuje juz po i bede z Wami regularnie, nie zapomnicie mnie do tej pory ?? :-)
Co do wszelkich upadkow-ja to jestem straszna lamaga, niezdara jakich malo. Nawet na prostej ulicy potrafie sie przewrocicjak na razie jeszcze mi sie nie zdarzylo na szczescie i mam nadzieje ze tak zostanie. W I ciazy takze uniknelam zderzen z posadzka-uff... Miranda wcale sie nie dziwie ze przestraszylas sie nie na zarty-na szczescie na placzu sie skonczylo-tak tak Dziewczynki teraz to musmy na siebie chuchac i dmuchac...
Aneczka, Piwonia Wasze upadkowe historie takze mroza krew w zylach-btrrrr
Efe nie przejmuj sie gadaniem o swoim wygladzie, choc wiem ze takie przytyki moga byc bolesne-z pewnoscia pieknie wygladasz. Czasem babska potrafia byc takie zlosliwe ze glowa malaCo do ruchow-ja tez mam na przedniej scianie lozysko i przez to odczuwanie ruchow jest jakby tlumione... ale u u Ciebie jest jeszcze czas-w koncu to Twoja pierwsza ciaza :-) zapewne poczujesz Malucha gdzies kolo 20 tyg
Malinka wspolczuje bezsennych nocy, ale tak to niestety bywa w ciazy. Niektore, tak jak ja spia jak zabite i moglyby przespac wiecznosc, inne z kolei sie mecza...mam nadzieje ze wkrotce Ci przejdzie i wyspisz sie za wsze czasy :-)
Anetko ciaza uwielbia basen :-) sama chodze ;-) ale tak gimnastyka jest to takze aktywnosc,wiec jak masz problemy to powinnas skonsultowac to z lekarzem :-)
a u mnie ciag dalszy problemow z zalatwianiemNie wiem co sie nagle stalo
Do tej pory wszystko bylo pieknie, az tu nagle takie cos
wczoraj to probowalam juz wszystkiego, otreby, chleb pelnoziarnisty, jablka, maslanka, sliwki, bo o wodzie nie wspomne-wypijam jej codziennie z 3 litry ....
![]()
Dziewczyny jak sie nazywa ten syrop-lactulosum ?? i co jest lepsze syrop, czopki, czy moze lewatywa -taka co mozna kupic w aptece-enema bodajze sie nazywa...
ty mówisz,ze masz niskie a co ja mam powiedziec 101/67 i jak ma głowa nie pękaćnie jest tak żle z twoim ciśńieniem!!!
ja diś mam wyjatkowo nickie116/73 a niebrałam leków.zazwyczaj to mi skacze tak około 148/90 i to jest zawysokie.odstaw sól i sprawdaj częśto ciśnienie
ja mam taki własnie na ramie,a co do tych nadgarstkowych one tez są dobre bo moja mama taki ma i lekarka sama jej taki polecalaoczywiście kupiłam ałtomat ale na przedramie

oo kurcze to faktycznie niskie, pewnie stąd ten ból głowy. Może mocniejsza kawa? nie kręci Ci sie w głowie?ty mówisz,ze masz niskie a co ja mam powiedziec 101/67 i jak ma głowa nie pękać