Piwonia_2
Fanka BB :)
kawa nie działa na mnie,a zawoty mam czasami tylkooo kurcze to faktycznie niskie, pewnie stąd ten ból głowy. Może mocniejsza kawa? nie kręci Ci sie w głowie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kawa nie działa na mnie,a zawoty mam czasami tylkooo kurcze to faktycznie niskie, pewnie stąd ten ból głowy. Może mocniejsza kawa? nie kręci Ci sie w głowie?
no ja mam koleżanke ,która tez jest w ciąży i jest juz po tygodniowym pobycie w szpitalu bo miała bardzo wysokie ciśnienie,boi sie troszke bo musi brać leki na zbicie tego ciśnienia,na L4 siedzi,a ciśnienie jej dalej skaczeale mam nadzieje że będzie wszystko ok i stosuje ta dziete bezsolną-wysokobiałkowa i mam nadzieje ze to poskutkuje no i w rezerwie mam leki
no ja zaraz tez ide przewietrze sie zapasy porobie,bo potem ma na chwilke szwagier wpaść,jakos mi po tej kawie niedobrze,bleok ja ide sprzątnąc pośniadanku i na spacerek się wybiore bo mnie strasznie mdli![]()
ja sobie nie wyobrażam gdybym to ja musiała lezeć w szpitalu... co z domem, dziecmi?no ja mam koleżanke ,która tez jest w ciąży i jest juz po tygodniowym pobycie w szpitalu bo miała bardzo wysokie ciśnienie,boi sie troszke bo musi brać leki na zbicie tego ciśnienia,na L4 siedzi,a ciśnienie jej dalej skacze
Ann a ty się w ogóle wyspałaś skoro tak długo siedziałaś![]()