reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

"Bóg widzi śmierć inaczej niż my. My widzimy ją jako ciemny mur, Bóg jako bramę."
/Walter Flex/

Emy tak bardzo, bardzo mi przykro...
Jesteśmy przy tobie myślami.
[*]
[*]

reklama
Emy... to nie mozliwe... nie wiem, co napisac, lzy splywaja potokami po policzkach.... Bardzo mi przykro :łacze sie w bolu z Toba i Twoim mezem, badzcie silni... :-:)-:)-(

Kiedy zaczęłam czytać czarne kokardki,nie zwiastowały nic dobrego.Sprawdziłam nawet w kalendarium, czy to nie jakaś akcja.
Nie zrozumiałam tego, co napsałaś Emy, bo chyba nie chcę zrozumieć.Obudzę się i nie będzie tego wpisu.

[*]
[*]

Dopiero się dowiedziałam!!

Wpadam na chwilkę, żeby napisć ci emy, że mocno cię przytulam.

Mój aniołek tam na górze zaopiekuje się twoimi chłopcami!!!!!!!!!!!!!!

Tak mi przykro!!!!!!!!
Ja nie płaczę...... Wyje, bo przeszłam przez to samo.....

Emy sciskam i tule mocno!!! Bardzo mi przykro Kochana-bardzo...:-(jak tylko bede mogla jakos pomoc, wesprzec, napisz do mnie...Tak doskonale wiem co czujesz...

N,ie płaczcie dziewczyny,nie to zebym miała znieczulice ale Emy potrzebuje chyba bardziej wsparcia,ciepła i poczucia naszej obecności,choćby wirtualnej, a nie szlochów!

reklama
Do góry