reklama
Pamiętaj, że sama pozwoliłaś.Ale podrypali cene pampers nie ma co! wiedza z kogo zdzierac.
Deli wykorzystuj ile sie da. Po to tu jestesmyLidla nie mam w poblizu takze nie mam wyboru
malgos_b
Fanka BB :)
uciekam kobietki na zakupy, papa
aneczka2425
Fanka BB :)
miłych i udanych zakupów ja tez muszę małe zrobić ale planów nie mam

Miłych zakupków. I uważaj na siebie.uciekam kobietki na zakupy, papa
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
cześć dziewczyny
ja to sie wogóle nie znam na pampersach nic a nic ostatno była u mnie koleżanka z mała natalia i wysłała mnie do sklepu po pieluchy musiała mi na kartce pisac jakie mam kupić :-)
ja to sie wogóle nie znam na pampersach nic a nic ostatno była u mnie koleżanka z mała natalia i wysłała mnie do sklepu po pieluchy musiała mi na kartce pisac jakie mam kupić :-)
Ty siedź w domu, bo jak tak dalej będziecie ociekać to sama zostanę.miłych i udanych zakupów ja tez muszę małe zrobić ale planów nie mam![]()
Piwonia jak córeczka.
Ja też się nie znam, ale wszystko przed namicześć dziewczyny
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
przedemną bardzo duzo :-)ja to ostatno stwierdziłam że mój mąż ma większe doświadczenie z dziećmi niż ja
enka-76
Kasia
Ja nie ucieknę. Siedzę w pracy, wiec zaglądam tu co jakiś czas :-)
Deli, a o której masz wizyte?
A, i pochwale sie. Kupiłam w koncu laptopa. W przyszłym tygodniu powinni przysłać. Ale sie cieszę :-)
O, coś podwójnie wyskoczyło.
Deli, a o której masz wizyte?
A, i pochwale sie. Kupiłam w koncu laptopa. W przyszłym tygodniu powinni przysłać. Ale sie cieszę :-)
O, coś podwójnie wyskoczyło.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was!
Jestem nowa na forum i ciesze się niezmiernie, że w końcu znalazłam ciekawe forum dla siebie. Postanowiłam napisać swój pierwszy post właśnie w tym wątku bo nasza Marcelinka urodzi się (prawdopodobnie) właśnie 1 sierpnia
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że spędzimy ze sobą wiele czasu na ciekawych i sympatycznych rozmowach.
Iwona
Jestem nowa na forum i ciesze się niezmiernie, że w końcu znalazłam ciekawe forum dla siebie. Postanowiłam napisać swój pierwszy post właśnie w tym wątku bo nasza Marcelinka urodzi się (prawdopodobnie) właśnie 1 sierpnia
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że spędzimy ze sobą wiele czasu na ciekawych i sympatycznych rozmowach.
Iwona
Podziel się: