Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A Kasiu miałam zapytać jak tam ta znaleziona przeze mnie hurtownia? Ceny mogą być czy dać sobie spokój?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz ci powiem ze ceny nawet spokoA Kasiu miałam zapytać jak tam ta znaleziona przeze mnie hurtownia? Ceny mogą być czy dać sobie spokój?

Ale chyba u mnie nie ma szans, jestem rekinem na allegro zawsze cos tanszego znajde.

Efe taki kupiłamMika to super ze zakup sie udal mowilam ze ladnie wygladal na zdjeciach. Gratuluje udanego zakupu a jaki tort corka wybrala??
Efe no wlasnie mam kiepskiego sasiada i wolaja na niego Kaja

wózek niezły:-) ile zapłaciłaś za tort? ja w zeszłym roku własnie w Luboniu zamawiałamEfe taki kupiłam
MAŁO UŻYWANY WÓZEK ATLANTIC POZNAŃ (612761473) - Aukcje internetowe Allegro
jest super lekki, prowadzi sie rewelacyjnie, naprawde jestem super zadowolona!!!
Kaśka córka wybrała torcik w kształcie księgi gdzie jedna połowa jest o smaku migdalowym, druga malinowym, ale cena? MASAKRA !!!!![]()