reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
Mika to super ze zakup sie udal mowilam ze ladnie wygladal na zdjeciach. Gratuluje udanego zakupu a jaki tort corka wybrala??
Efe no wlasnie mam kiepskiego sasiada i wolaja na niego Kaja:eek::baffled::baffled:

witam u mnie katastrofa od niedzieli tak boli mnie głowa ze szok druga noc nie przespana byłam wczoraj robić ta krzywa cukrowa wypiłam to bez problemu ale po godzinie wszystko zwruciłam.dobrze ze chociar do toalety zdarzyłam bo byłam ze swoim w realu.

Mika to super ze zakup sie udal mowilam ze ladnie wygladal na zdjeciach. Gratuluje udanego zakupu a jaki tort corka wybrala??
Efe no wlasnie mam kiepskiego sasiada i wolaja na niego Kaja:eek::baffled::baffled:
Efe taki kupiłam
MAŁO UŻYWANY WÓZEK ATLANTIC POZNAŃ (612761473) - Aukcje internetowe Allegro
jest super lekki, prowadzi sie rewelacyjnie, naprawde jestem super zadowolona!!!

Kaśka córka wybrała torcik w kształcie księgi gdzie jedna połowa jest o smaku migdalowym, druga malinowym, ale cena? MASAKRA !!!!:baffled::baffled::baffled:

śnięta jestem, chętnie bym fusiatą kawę wypiła ale jak nie wolno to nie wolno!
po północy poszliśmy spać, musieliśmy poprawki na projekt domu nanieśc i ciężko było ale jakoś wyszło!!! tylko że z tego domu to rezydencja wyszła, kto to będzie sprzątał!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mika nie no wózek rewelka! Bardzo mi się podoba:)

Kasiu ja wiem że ty masz takie zdolności jednak mój mnie uświadomił, że nie zamierza po sklepach chodzić tylko ma zamiar wejść w jedno miejsce i kupić co trzeba. Już moja w tym głowa żeby na pewnych rzeczach oszczędzić.

Do góry