reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

sempe na początku to chyba do was lepiej będzie co??
chociaż na początku zanim się przekonacie jaki charakterek będzie czy pośpi te 3-4 godzinki czy co chwila płakać będzie:)

oj na mnie też:0
i cieszy bo już mi się końca chce;p

reklama
robię sobie wszystkie za i przeciw bycia z dzieckiem, jedyne co mnie przekonuje zeby dziecko było z nami to to by Mała się nie budziła przez bobasa

ale przecież w swoim łóżeczku spać będzie:)
a jak mała śpi?? chociaż w sumie nawet jak się śpi twardo to przy hałasach można dalej spać ale już mniej spokojny sen jest moim zdaniem.

Mała od urodzenia ma swój pokój, od grudnia śpi już na duzym łóżku a łóżeczko schowane, śpi prawie całą noc do 5 na mleko obowiązkowo się budzi, muszę do piątku się dobrze zastanowić, bo od tego zalezy jak pomalujemy sypialnie

sempe na początku to chyba do was lepiej będzie co??
chociaż na początku zanim się przekonacie jaki charakterek będzie czy pośpi te 3-4 godzinki czy co chwila płakać będzie:)

oj na mnie też:0
i cieszy bo już mi się końca chce;p
ja tez tak myśle,ze na poczatku dobrze wziąść maluszka do tego samego pokoju,ja tak chce zrobić dlatego u mnie konieczny jest tez remont,bo obecnie nie mam gdzie postawic łożeczko,a w ciągu dnia jak bede potrzebowała to maluszka bede kłaść u dzieci w pokoju

tak jak pisałaś chyba na jakies 3 miesiące wezme dzidzie do siebie by poznać co to za bestia:-):-) z Małą nigdy nie spałam w łóżku, po karmieniu do swojego łóżeczka wędrowała, chyba raz tylko w nocy ją przewijałam... i tak tez bym chciała teraz;-)

reklama
Hej Ho!

dziewczyny pociesze was - u nas remont rusza prawdopodobnie od poniedziałku : Bedziemy burzyc kominek i stawiać go na nowo (bo cos monterzy spie**** i nie można w nim palić bo strasznie smierdzi), do tego budowanie nowej ściany (co wiąże się z wywaleniem regału i przeniesieniem wszystkich książek - a mamy ich sporo na antresolę gdzie jeszcze nie ma na nie miejsca), malowanie i tak naprawdę to kupno nowych mebli.... aaaaaaaa
Mieli nasi panowie od remontu przyjechać w czerwcu ale okazało się, że już teraz mogą a ja nie mam ani pomysłu na kolory, meble oglądaliśmy wczoraj - i gucio nic nam się nie podoba :baffled::baffled: Z jednej strony to jestem przerażona, że to juz teraz ale z drugiej to może i lepiej bo teraz jestem jeszcze bardziej chodliwa niż będę w czerwcu/lipcu...

ANECZKA pamiętam jak jeszcze niby przed chwilka pisałaś, że Ty już bys chciała być na 7 kwadraciku i proszę :-D:tak:

Do góry