reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
No my kupiliśmy tą komodę w tym Jysku. Dziś mój ma dzielnie złożyć i wtedy wam powiem jakie wrażenie. Jak będzie kicha to odwiozę do sklepu. Ale mam nadzieję, że w końcu będę miała gdzie choćby skarpetki trzymać bo w pufie je mam :/

Hej Ho!

dziewczyny pociesze was - u nas remont rusza prawdopodobnie od poniedziałku : Bedziemy burzyc kominek i stawiać go na nowo (bo cos monterzy spie**** i nie można w nim palić bo strasznie smierdzi), do tego budowanie nowej ściany (co wiąże się z wywaleniem regału i przeniesieniem wszystkich książek - a mamy ich sporo na antresolę gdzie jeszcze nie ma na nie miejsca), malowanie i tak naprawdę to kupno nowych mebli.... aaaaaaaa
Mieli nasi panowie od remontu przyjechać w czerwcu ale okazało się, że już teraz mogą a ja nie mam ani pomysłu na kolory, meble oglądaliśmy wczoraj - i gucio nic nam się nie podoba :baffled::baffled: Z jednej strony to jestem przerażona, że to juz teraz ale z drugiej to może i lepiej bo teraz jestem jeszcze bardziej chodliwa niż będę w czerwcu/lipcu...

ANECZKA pamiętam jak jeszcze niby przed chwilka pisałaś, że Ty już bys chciała być na 7 kwadraciku i proszę :-D:tak:
my tez jeszcze nie mamy pomysłu na kolorki,ani na cała reszte
a niestety znajac nasze możliwosci to remont potrwa do sierpnia wiec trzeba go w miare wcześnie zaczac

wydaje mi się ze jak musimy coś w domu zrobić przed porodem to lepiej wczesniej, potem może nam już być ciężko i będzie nam wszystko nie odpowiadać a co za tym idzie niepotrzebny stres:tak:

Chciałam serdecznie przywitać wszystkie sierpniowe mamy:) i dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam:) mój termin to ok. 10 sierpień:))))) i już wiemy że jest to chłopiec:))) jestem przeszczęśliwa ale też pełna obaw... pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje że będziemy mogły na siebie liczyć w tych miesiącach oczekiwania:)

reklama
Do góry