nie ma za co,żaden kłopotCzas leci szybko za niedługo na porodówkę się udamy
Iwonko dziękuje
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Aneczko ja kawkę piję i ciasta sobie ukroiłam. Ekstra! I nie zakalec, co ostatnio tylko zakalce mi wychodziły. Od razu humor lepszy 
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No my kupiliśmy tą komodę w tym Jysku. Dziś mój ma dzielnie złożyć i wtedy wam powiem jakie wrażenie. Jak będzie kicha to odwiozę do sklepu. Ale mam nadzieję, że w końcu będę miała gdzie choćby skarpetki trzymać bo w pufie je mam :/
my tez jeszcze nie mamy pomysłu na kolorki,ani na cała reszteHej Ho!
dziewczyny pociesze was - u nas remont rusza prawdopodobnie od poniedziałku : Bedziemy burzyc kominek i stawiać go na nowo (bo cos monterzy spie**** i nie można w nim palić bo strasznie smierdzi), do tego budowanie nowej ściany (co wiąże się z wywaleniem regału i przeniesieniem wszystkich książek - a mamy ich sporo na antresolę gdzie jeszcze nie ma na nie miejsca), malowanie i tak naprawdę to kupno nowych mebli.... aaaaaaaa
Mieli nasi panowie od remontu przyjechać w czerwcu ale okazało się, że już teraz mogą a ja nie mam ani pomysłu na kolory, meble oglądaliśmy wczoraj - i gucio nic nam się nie podobaZ jednej strony to jestem przerażona, że to juz teraz ale z drugiej to może i lepiej bo teraz jestem jeszcze bardziej chodliwa niż będę w czerwcu/lipcu...
ANECZKA pamiętam jak jeszcze niby przed chwilka pisałaś, że Ty już bys chciała być na 7 kwadraciku i proszę![]()
a niestety znajac nasze możliwosci to remont potrwa do sierpnia wiec trzeba go w miare wcześnie zaczac
mimian
Fanka BB :)
witam po długiej nieobecności dzisiaj już u mnie lepiej wczoraj odebrałam wymiki . po wypiciu tej glukozy wynik mam niższy jak przed jej wypiciem.chyba bede musiała powturzyc wyniki
Oj to sprasznie długo będziecie się męczyć z remontem :-(my tez jeszcze nie mamy pomysłu na kolorki,ani na cała reszte
a niestety znajac nasze możliwosci to remont potrwa do sierpnia wiec trzeba go w miare wcześnie zaczac
Chciałam serdecznie przywitać wszystkie sierpniowe mamy
i dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam
mój termin to ok. 10 sierpień
)))) i już wiemy że jest to chłopiec
)) jestem przeszczęśliwa ale też pełna obaw... pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje że będziemy mogły na siebie liczyć w tych miesiącach oczekiwania
reklama
mimian
Fanka BB :)
my jestesmy po remoncie robilismy w tamtym roku w tym tylko malowanie zeby odswiezyc sciany.
Podziel się: