reklama
Dokładnie wstawanie i zmiana pozycji to tragedia nie umiem się przekręcić, a dlaczego tak się dzieję??ja mam identyczny ból i jest coraz gorzej własnie,najgorsze jest wstawanie z łóżka i zmiana pozycji
U mnie sexu brak, oszczędzam się bardzo i i tak bolimnie też boli krocze! tak dziwnie ciągnie ale nie wiem czy przypadkiem u mnie to nie nadmiar seksu![]()

u mnie to podobno coś ze spojeniem łonowym,kości sie lekko jakby rozsuwały,żeby potem dzieciątko mogło wyjść,podobno nic groźnego,ale ból owszem jest pewnym dyskomfortem,ale jak cos sie dowiesz to daj znać,bo moja lekarka dziwnie do tego podchodzi,ale wiem,ze juz miałam tak w ciąży i moje mama tez wiec sie tym nie denerwuje zbytnioDokładnie wstawanie i zmiana pozycji to tragedia nie umiem się przekręcić, a dlaczego tak się dzieję??
nawet jak chce zalożyc na chwilke noge na noge to mam kłopot
u mnie jest podobnieU mnie sexu brak, oszczędzam się bardzo i i tak boli![]()
Deli, ja tez staram sie jak najbardziej oszczedzac, a krocze tez czasem pobolewa
szczegolnie, jak troche posmigam, to mam wrazenie, ze mnie tak w dół ciagnie
i wtedy od razy migiem pozycja horyzontalna
za tydz mam wizyte, wiec popytam o co kaman.
szczegolnie, jak troche posmigam, to mam wrazenie, ze mnie tak w dół ciagnie
i wtedy od razy migiem pozycja horyzontalna
za tydz mam wizyte, wiec popytam o co kaman.Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Mnie też się już ten ból zaczyna i na plecach nie poleżę jak kiedyś
Kicha jak nic.
Deli ty herbatkę z cytrynką i miodem na ten ból gardła sobie zaaplikuj i może Rutinoscorbin łyknij jak masz. Mi tak przeszło i obyło się bez lekarza. Choć opryszczka pod nosem mi została
Deli ty herbatkę z cytrynką i miodem na ten ból gardła sobie zaaplikuj i może Rutinoscorbin łyknij jak masz. Mi tak przeszło i obyło się bez lekarza. Choć opryszczka pod nosem mi została
dziękuje za radę spróbujeMnie też się już ten ból zaczyna i na plecach nie poleżę jak kiedyśKicha jak nic.
Deli ty herbatkę z cytrynką i miodem na ten ból gardła sobie zaaplikuj i może Rutinoscorbin łyknij jak masz. Mi tak przeszło i obyło się bez lekarza. Choć opryszczka pod nosem mi została![]()
jak na razie czuje się tragicznie, a muszę na godzinkę wyjść i sprawy papierkowe pozałatwiać, bo umówiona byłam ze wszystkimi na dziś

. Mam nadzieję, że szybko załatwię.reklama
No to chyba mamy to samo Iwonko, bo ja nawet jak podnoszę nogę, by skarpetkę włożyć to problem, a o zakładaniu nogi to nie mówię nic. Najgorzej w nocy jak wstaje i jeszcze siusiu mi się chceu mnie to podobno coś ze spojeniem łonowym,kości sie lekko jakby rozsuwały,żeby potem dzieciątko mogło wyjść,podobno nic groźnego,ale ból owszem jest pewnym dyskomfortem,ale jak cos sie dowiesz to daj znać,bo moja lekarka dziwnie do tego podchodzi,ale wiem,ze juz miałam tak w ciąży i moje mama tez wiec sie tym nie denerwuje zbytnio
nawet jak chce zalożyc na chwilke noge na noge to mam kłopot

.Zadzwonię dziś do gin i jej powiem co i jak. Wizytę mam na 21, ale mój mnie chce jutro zawieźć do niej bo to jest męczące

do tego nie wiemy co to. Więc jak się czegoś dowiem to napiszę.
Podziel się: