reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

soniusia, witaj na naszym forum. :nerd: Ostrzegam - wciaga cholernie i potem, jak Mola albo ja - siedzi sie przed komputerem o 12 wciaz w szlafroku hi hi hi :-D

Poniewaz sobie uswiadomilam, ze pol dnia minelo, a ja zdazylam jedynie odkurzyc w mieszkaniu, uciekam stad. Zajrze po poludniu.
Milego dnia, dziewczyny.

reklama
Soniussia witaj na forum;-)

Zapomnialam Wam powiedziec ze bylam wczoraj u gina i wszystko ok. Bylo opoznienie i weszlam go ganbinetu o 23.50!! A wizyte mialam umowiona na 21.20. Myslalam ze nie wysiedze...:baffled: Od nastepnej wizyty juz bede miala za kazdym razem KTG. A zawsze jak widzialam te babeczki z wielkimi brzuszkami wchodzace go gabinetu z KTG to wydawalo mi sie to takie baaaaardzo odlegle:-)

Soniussia witaj na forum;-)

Zapomnialam Wam powiedziec ze bylam wczoraj u gina i wszystko ok. Bylo opoznienie i weszlam go ganbinetu o 23.50!! A wizyte mialam umowiona na 21.20. Myslalam ze nie wysiedze...:baffled: Od nastepnej wizyty juz bede miala za kazdym razem KTG. A zawsze jak widzialam te babeczki z wielkimi brzuszkami wchodzace go gabinetu z KTG to wydawalo mi sie to takie baaaaardzo odlegle:-)
o kurcze o tej godz??? masakra, padłabym tam chyba już....

o kurcze o tej godz??? masakra, padłabym tam chyba już....
No masakra! Ja akurat pozno chodze spac ale wszystkie ciezarne w poczekalni ziewaly biedne, wlacznie z polozna ktora siedziala w rejestracji. Po mnie jeszcze byly dwie babki wiec lekarz byl kolo 1 w nocy w domu a do szpitala ma na 7 do pracy:baffled:

Mola - poduszka - nie ma sprawy.
A dlaczego bedziesz miala KTG juz teraz robione?
Polozna ktora siedzi w rejestracji u mojego lekarza powiedziala ze od 30 t.c. kazda kobiete podlacza do KTG jak przychodzi na wizyte i z tym wydrukiem wchodzi sie do gina. Nie wiem czemu tak wczesniej.

reklama
Do góry