reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
No u mnie ziemnioki już się gotują, zupe to mam wczorajszą pomidorową więc luzik :))
I już jestem głodna jak wilk a niedawno jadłam, masakra jakaś :dry:
Mi też buzia sie nie zamyka coraz więcej jem a coraz mnie ruchu bo to i sił nie mam i wszelakie dolegliwosci dokuczają.Pewnie znów po miesiącu okaże się ,że 4 kg na +

u mnie pogoda pakudna a musiałam iść rachunki poopłacać :-( i jakaś senna dzisiaj jestem wiec pewnie za pranie dzdzi żeczy sie dzisiaj nie zabiore ehhh
Dopiero zauważyłam że Ania i Kasia są moderatorami:-) gratuluje, ale ze mnie ślepak hihih a długo?

A ja jeszcze dzisiaj nic w domu nie zrobilam... Cały czas tylko jem... A w domu bałagan... Zanim wroci moj chłopak to przydałoby się cos posprzatać i ugotować a wcale mi sie nie chce...

hihi ja dziś nic nie robię bo mój ma wolne;p
ale odgruzować się musiałam bo już nóżki były jak u sarenki;p
teraz spacerek i małe zakupki oby nie padało bo coś dziwnie jest na dworku:(

Własnie wróciłysmy ze szkoły, super uroczystość, moja odebrała świadectwo i dyplom WZOROWEGO UCZNIA :))):-D:-D:-D TAK SIE CIESZĘ, odrazu człowiek nabiera checi do zycia :-D:-D:-D

Mika moje gratulacje, masz zdolna corke super fajne uczucie co nie:-D:-DA zdolonosci to po mamusi czy po tatusiu??
u nas sie smoli bleeee bedzie padac:wściekła/y::wściekła/y:Bylam dzis w ogrodku i zbieralam truskawki co druga to zgnita wrrrr jak bedzie dalej tak padac to wszystkie zgnija.
Wlasnie obzarlam sie kalafiorem i sie ledwo kulam ale pycha byl:-D

Ja pochłonęłam zupę i ziemniaczków cały talerz z koperkiem i mlekiem zsiadłym i dalej coś bym zjadła :szok: nie wiem tylko gdzie to się zmieści

dzidziak mój dziś spokojny jakoś bardzo :baffled: idę się położyć i z nim pogadać może się odezwie leniwiec.

reklama
A to leniwiec Maggie:tak:Obudz go masz racje obudz go niech nie martwi mamusi:-D
A do mnie wlasnie przyjechalo 3kg czeresni a ja jestem obzarta buuuuuuuuuuuuuuuuu i nic nie zmieszcze:baffled:

Do góry