Manija
Mama sierpniowa'09
Mewa, a synek dostal automatycznie obywatelstwo brytyjskie jako ze sie na wyspie urodzil?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj bidulka to nie namęczy i własnie czegoś takiego bardzo chciałabym uniknąćU Mitemil nadal nic, trzymajcie mocno kciuki, bo biedna ma już dość
Ja to chyba zaczę protest ,a co pielęgniarki strajkują to może baba w ciązy tez może nie bedę sie meczyć mam dośćChogata,prosze bardzo czestuj sie...he,he.....
A bole jak na @ to ja tez od kilku dni mam,tak pare razy na dzien.....no ale jak piszesz to nie porodowe...hi,hi....a moglyby byc juz nie pogniewala bym sie....
Palula,no to nie za dobrze, ze cie nie przyjeli, czekamy wiec dalej.....a jak mnie odesla w nastepny czwartek to sie chyba porycze....buuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!