Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aniu ty wyglądasz tak że na prawdę nie masz z czego się odchudzać!Witam,
Efe ja nawet nei zaczęłam, a wiem już że nie mam po co. Nie dam rady i już. Ja jednak jedzenia nie mogę sobie odmawiać. Właśnie wcinam pizze i loda :-).
Mola współczuję wypadku z Nel. Jak to dobrze, że dzieci teraz mają taką krótką pamięć!Witam,
u mnie dzisiaj dzien do bani... Mowilam Wam ze Nel probuje wszedzie gdzie sie da stawac i nic innego jej nie interesuje. Dzisiaj sie wywrocila i przeciela sobie wagre dziaslami i krew jej z buzi leciala okropnie (mialam na calej rece a mala po szyje). Wiem ze nic takiego sie nie stalo bo za 5 minut juz sie smiala i znowu stawala przy stole ale sie bardzo wystraszylam i zestresowalam
Efe ja polecam diete ŻMczyli zrec mniej, niskokalorycznie i zdrowo!
Ja na takiej wlasnie diecie ustalanej przez sama siebie schudlam w 2 miesiace 12 kg i w trzecim miesiacu 2kg i trzymam sie 3 miesiace od zakonczenia diety bez efektu jojo wiec juz na pewno nie przyjdzie. Jesli chcialabys znac jakies szczegoly mojego dietowania sie to pytaj na privie, chetnie sie podziele
Milego wieczoru laski.