reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Dzien dobry!
Święta, święty czas już tuż
wcinaj jajka ale już.
Kiedy zając Cię zaś wzruszy,
daj mu marchew, podrap uszy.
A gdy jajko będzie puste,
daj mu kopa wprost w kapustę.
Niech nie myśli, że jest cwany,
za to Ty miej rok udany.

Życzę Wesołych Świąt Wielkiej Nocy pełnych jajek i dużo szczęścia

reklama
Niech zające i barany, pospełniają Wasze plany. Porzućcie wszystkie swe rozterki, bo to będzie czas wyżerki. Niech to będzie czas uroczy - życzę miłej Wielkanocy :-)

U nas kartony jeszcze stoja zapakowane i nie wiem sama czy je rozpakowywac, czy tak zostawic........... Poprzedniego mieszkania szukalam 3 miesiace i jak teraz tez tak bedzie to chyba ocipieje.........

Niech Ci jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.
Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

U nas dalej nie wiadomo co i jak z młodą. O 6 znów miała 38.5 a teraz ma 36.7, kupy czarno zielone wiec nie wiem o co kaman

hej koitki ...wpadlysmy zyczyc wszystkim wesolych swiat, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!

Adas duzo sily i zdrowka od nas:-D:-D:-D
Alex kobietko zdrowiej i uwazaaj na siebie i malego lokatora:-D:-D:-D

Rubi co do swiat to podaj grae,,,czuje to samo;-):-D

u mnie wszystkie dalej chore...Nati i Syla na syropach...Oli dzis juz tez..wczesniej zastrzyki...tu przygotowania...moj nic nie pomaga....normalnie juz wysiadam psychicznie i fizycznie:no::no::no:

och nie smece juz... uciekam...o trzeba dzieci okapac...leki...jeszcze mnie gotowanie czeka...jeszcze raz milych siwat zycze i duzo zdrowka:-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny a u nas z netem kicha więc nie jestem na bieżaco co u Was ( za Adasia kciuki trzymam!!!) chyba dopiero jak na kablu bedziemy miec bedzie ok bo teraz cały czas bezprzewodowy pojawia się i znika...
ale wpadam bo koniecznie chcę życzenia złożyć

Święta wielkanocne są wyrazem największego poświęcenia i miłości ,

W święta wielkanocne przebywamy w gronie najbliższych osób .

Życzę Wszystkim Wam właśnie miłości i świąt w gronie najbliższych.

happy_easter_winnie_the_pooh-1600x1200.jpg

Wesołych Świąt drogie sierpniówki, zdrowia, szczęścia, odpoczynku w rodzinnej atmosferze!!!

Aby Zmartwychwstały Chrystus zagościł w naszych sercach przynosząc miłość spokój ukojenie!

Jeszcze raz wszystkiego dobrego :-)

reklama
Do góry