Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no właśnie, staram się pamiętać o tym,że kazdej z nas organizm jest inny. Ale jak oglądam Wasze brzusie- takie już ładne 8 czytam o tych fikołkach i kopniakach to zaraz sobie wkręcam,że może u mnie coś jest nie takNie wiem, jak dotrwam do wizyty - dopiero 7.04, taki niecierpliwiec jestem.
a no właśnie, staram się pamiętać o tym,że kazdej z nas organizm jest inny. Ale jak oglądam Wasze brzusie- takie już ładne 8 czytam o tych fikołkach i kopniakach to zaraz sobie wkręcam,że może u mnie coś jest nie takNie wiem, jak dotrwam do wizyty - dopiero 7.04, taki niecierpliwiec jestem.
Jestem dziewczynki
Niestety na 80% będzie
Dziewczynka !!!!
Czyli będę miała parkę
Ja się ciesze, bo będę mogla stroić moja pannice:-)
Serduszko bije równo, rozwija się bardzo dobrze
Mąż tylko coś taki jakiś dziwny
Na USG 4D nie było za dobrze widać , bo mała się schowała za łożyskiem, ale mam zdjatko profilu twarzyczki z raczka , wiec wkleję w odpowiednim wątku
Trochę mnie to dziwi , bo nie mam zachcianek do słodkości
Ale najważniejsze ze rozwija się zdrowo
GRATULaCJEMelduję się po wizycie:-)
A więc dzidzia rozwija się prawidłowo, waży 338g, serduszko,nereczki,twarzyczka,pęcherzyk itd.- wszystkie narządy jak książka pisze. Fotki nie mam- dostałam tylko wydruk z pomiarami
. Wg usg termin na 15 sierpnia wyszedł, ale suwaczka nie zmieniam,bo jeszcze 10 razy może się zmienić,a w karcie ciąży mam wpisany 7 sierpnia.Wyniki dobre. Na 90% będzie dziewczynka. Na 90,bo moje słoneczko nie chciało się pokazać, powiedział,że siusiaka to nie widzi,ale potwierdzi następnym razem. Jestem mega szczęśliwa
Superaśne;-)
Gratulacje- ciekawe co na następnym usg Ci powiedzą???? Którą płeć potwierdzą????;-)
Fajniutkie,fajniutkie:-)
Ach te nasze sny ciążowe;-)

Ale fajnie :-)Hej kobietki, witam się poniedziałkowo
Shyla, gratuluję dziewczynkiAle fajnie :-)
Pajkaa, Ehtele - to kiepsko z tym ZUSEm... a mialo być, że 100% płatne zwolnienie... czyli jednak wychodzi na to, że nie opłaca się iść na zwolnienie... ZUS jak zwykle namota.. i nigdy nie może być stratny.. co za instytucja.... :-(
U mnie porządeczki przedświąteczne :-) W sobotę mężuś ma wolne, więc pierwszy raz jako małżeństwo pójdziemy do kościółka ze święconką.. wspaniale :-)