reklama

Sierpień 2010

ehtele i ja tak myślałam,żeby narazie dać sobie spokój.Później zostanie mi udekorowana sypialnia, lepiej wstrzymam sie aż dzidzia zamieszka we własnym pokoiku.
Tak na marginesie, dzwoniłam właśnie do gabinetu, gdzie wykonują 3d/4d - słuchajcie, prawie spadłam z krzesła- u mnie taka przyjemność kosztuje 400 zł. :szok: rozumiem wszystko, ale to już trochę lekka przesada...

reklama
ja w sumie widziałam dekorację na żywo no i jak to naklejka - wygląda jak naklejka :D ale podobały mi się te pociągi na jasnej ścianie, do tego intensywnie zielona wykładzina (taki groszek) z dłuższym włosiem i meble w kolorze sosny... u mnie jest co prawda inaczej i mamy omówione z mężem dwie opcje - jeśli wybierzemy opcje kupna Olkowi łóżka to kupię te dekoracje, jeśli nie to nie będę dekorowała ścian... maluszkowi kupię tylko porządną karuzelkę w odpowiednich kolorach nad łóżeczko i w Ikei taką lampę-słońce. zastanowię się jeszcze nad pościelą i tyle w sumie z aranżacji :D:D:D resztę pokoju wypełnią zabawki Olka w nowej konfiguracji - tego jest sporo i tworzą w sumie taki dziecięcy klimat - więcej noworodkowi nie potrzeba :D

ja w sumie widziałam dekorację na żywo no i jak to naklejka - wygląda jak naklejka :D ale podobały mi się te pociągi na jasnej ścianie, do tego intensywnie zielona wykładzina (taki groszek) z dłuższym włosiem i meble w kolorze sosny... u mnie jest co prawda inaczej i mamy omówione z mężem dwie opcje - jeśli wybierzemy opcje kupna Olkowi łóżka to kupię te dekoracje, jeśli nie to nie będę dekorowała ścian... maluszkowi kupię tylko porządną karuzelkę w odpowiednich kolorach nad łóżeczko i w Ikei taką lampę-słońce. zastanowię się jeszcze nad pościelą i tyle w sumie z aranżacji :D:D:D resztę pokoju wypełnią zabawki Olka w nowej konfiguracji - tego jest sporo i tworzą w sumie taki dziecięcy klimat - więcej noworodkowi nie potrzeba :D

Jasne, zgadzam się, że nie ma sensu robić do końca dziecinnego pokoju...zabawki zrobią swoje...myślę tylko o takich naklejkach nad łóżeczkiem:)
Poza tym kupno łóżeczka, pościeli i to wszystko:) A lampkę z ikei też zamierzam kupić:P

Agdzie poszukaj w innej klinice, pewnie znajdziesz gdzieś za 200zł

ehtele i ja tak myślałam,żeby narazie dać sobie spokój.Później zostanie mi udekorowana sypialnia, lepiej wstrzymam sie aż dzidzia zamieszka we własnym pokoiku.
Tak na marginesie, dzwoniłam właśnie do gabinetu, gdzie wykonują 3d/4d - słuchajcie, prawie spadłam z krzesła- u mnie taka przyjemność kosztuje 400 zł. :szok: rozumiem wszystko, ale to już trochę lekka przesada...
ja wczoraj za swoje USG 4D zapłaciłam 110€ czyli jakieś 440 zl , ale co lekarz to inne ceny...

wow cena niezla. ja ide jutro na 3d i z nagraniem na plytke place 200 zl- ta cena wydaje mi sie ok ale 400 to lekka przesada uwazam!!!!

a tak w ogole witam sie wtorkowo!!!!
sloneczko pieknie siweci, odwiedzil mnie dzis pan ktory bedzie nam kladl kafelki w lazience, toalecie i pasek w kuchni i powiem wam ze mnie zaskoczyl bo cha zaczac zaraz po swietach a ja liczylam ze gdzies na poczatku maja. ale nic czy predzej tym lepiej.
obiecalam sobie ze codziennie bede chodzila na jakismaly spacer i puki co dotrzymuje slowa- dzis umowilam sie na spacerowanie z kolezanka i jej 3 letnia corcia. ale powiem wam ze jestem strasznie leniwa i nic mi sie nie chce.

W Dojczlandii 110 euro to jak u nas 110zł ;-) Nie ma co porównywać, tam chleb w piekarni kosztuje 5 euro :sorry2:
Shyla, koleżanka miała może na innych zasadach. Ja też nie płaciłam dodatkowo za usg 3D a inne osoby muszą dopłacać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry