Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja widziałam u mnie foliowe naklejkiA propos nalepek,jak urządzałam pokoik dla pierwszego dziecka to kupiłam nalepki na ścianę Kubusia Puchatka i niestety były to nalepki,które schodziły razem z farbą....później pojechałam do Anglii i tam znalazłam świetne nalepki z bajki Tomek i przyjaciele,ale te nalepki to były takie foliowane,które nie odchodzą z farbą...szkoda,że u nas takich nie można kupić...bo sam pomysł nalepek to naprawdę fajna sprawa..![]()
ale z pokojem dla maluszka poczekam aż zamienię się na większe mieszkanie ;-)żyć - trzeba przede wszystkim umieć...i brać je takim jakie jest....to prawda ale trzeba tez jakos zyc jak sie jej nie ma- nikt nie mowil ze bedzie latwo. trzeba sobie jakos radzic.
Martitka-26 ja też się z Tobą zgadzammieszkałam trochę w Hiszpanii więc moje opinie nie są wyssane z palca, mimo, że pracowałam wtedy w restauracji i zarabiałam mało, powiedzmy, że 1000euro i stać mnie było na fajne ciuchy itp. bo np. super sweter w Mango czy Zarze kosztował 30 góra 40 euro; a Polsce zarabiając 1000zl nie stać cię na sweter z Zary za złotych 200 - mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi:/ sama się już zakręciłam
Wczoraj pojawiły się GRUDNIÓWKI!!
Kobietki od którego tygodnia jest 6 miesiac??