Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekuje za trzymanie kciukow.
jestem juz po wizycie. wszytsko ujest ok- szyjka trzyma i jest dluga. serduszko pieknie bije. jesli chodzi o moje bole podbrzusza i twardnienia to mam duzo lezec- brac no spe i ogolnie prowadzic oszzcedzajacy tryb zycia.
pytalam tez o to ze malo czuje ruchy to powiedziala ze ejst wszytsko ok a mala po prostu jest spiochem))))))))
oczywiscie po wizycie wybralam sie z tej radosci do lumpeksu i kupilam kilka ciuszkow- potem wkleje zdjecia.
a jesli chodzi o moj pepek- dziurki juz prawie nie ma)))))))))))

no to moje chyba też śpiochate bo mało ruchliwe... troszke się martwię, bo jak zaczełam czuć ruchy to takie porządne a teraz kilka puknięć raz na jakiś czas...
fajowo że wszystko dobrze:-)
psss..... babeczka w piekarniku.... posypana duuużymi wiórkami z czekoladyzobaczymy co z tego wyjdzie;P
aha, co myslicie o takiej wanience z przewijakiem? nie kupowałabym juz osobno tych rzeczy.. nie za drogo? i czy to sie w ogóle sprawdza w codziennym użytkowaniu? KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (994133792) - Aukcje internetowe Allegro

to czekamy na fotki ciuszków :-) a co do brzucha to widze masz te same zalecenia co ja. tylko strasznie boję się brać tą no-spe![]()
Pajkaa podkłady są różne...ja kupowałam takie PODKŁADY higieniczne SENI SOFT 90x60 przewijania (985436488) - Aukcje internetowe Allegrodziewczyny pomóżcie czy to pod przescieradełko to jest takie cos?
Al Bis, podkłady na materac, 90 x 120 cm, gumowe, 1szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Gratuluje udanej wizyty :-)dziekuje za trzymanie kciukow.
jestem juz po wizycie. wszytsko ujest ok- szyjka trzyma i jest dluga. serduszko pieknie bije. jesli chodzi o moje bole podbrzusza i twardnienia to mam duzo lezec- brac no spe i ogolnie prowadzic oszzcedzajacy tryb zycia.
pytalam tez o to ze malo czuje ruchy to powiedziala ze ejst wszytsko ok a mala po prostu jest spiochem))))))))
oczywiscie po wizycie wybralam sie z tej radosci do lumpeksu i kupilam kilka ciuszkow- potem wkleje zdjecia.
a jesli chodzi o moj pepek- dziurki juz prawie nie ma)))))))))))
aha, co myslicie o takiej wanience z przewijakiem? nie kupowałabym juz osobno tych rzeczy.. nie za drogo? i czy to sie w ogóle sprawdza w codziennym użytkowaniu? KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (994133792) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczynki ja mam zwykłą wanienkę i w zupełności wystarczyła przy Kacperku

śliczne :-)a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka)))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822
a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka)))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822