starlet
Starlets' Mum
dzien dobry!
polianno ja moze nie doradze ktora z tych co pokazalas, bo ja raczej szukam zawsze takich dluzszych tunik, ale kupowalam u tego uzytkownika niedawno takie NOWOSC SUPER TUNIKA DEKOLT WIOSNA +GRATIS 0131 (1006504903) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajne
ehtele ja wczoraj tez mialam troche podobna akcje - stalam w urzedzie komunikacji by zarjestrowac auto...kolejka dluga, pani w informacji sprawdzila mi dokumenty i nic nie powiedziala, jak juz doczekalam swojej kolejki to pani wziela dokumenty i na koniec stwierdzila, ze ona mi auta nie zarejestruje bo musi byc maz albo musze miec upowaznienie i jego dowod! musialam po niego jechac i znowu stac na nowo w kolejce....a pani z informacji zdziwiona do mnie, ze mi nie zarejestrowali auta?? wiec jej mowie, ze nie, bo musi byc maz a ona "ojej nie zwrocilam uwagi", a to jej obowiazek poinformowac ludzi zanim jak glupki stoja w kolejce....potem skomentowalam to glosno co o tym mysle....a dzisiaj po tym wszystkim boli mnie caly dol, bo sie nastalam, nabiegalam, itp.
kolumnea- wooow ale dziadkowie) Niesamowite! Zazdroszczę...
Dzięki dziewczyny za pocieszanie, oczywiście jak patrzę z perspektywy czasu to to były bzdurne epizody a jednak mnie rozstroiły, ach ta ciąża![]()
Mam pytanie- co sądzicie o takiej bluzce?
NOWOSC TUNIKA BOMBKA DEKOLT WIOSNA 2010+GRATIS6026 (1017316732) - Aukcje internetowe Allegro myślę o kolorze białym i jeszcze jakimś...
Jszcze jest taka:
NOWOSC TUNIKA MARSZCZENIE WIOSNA 2010 +GRATIS 0113 (1021657770) - Aukcje internetowe Allegro tylko obawiam się, że będzie jeszcze bardziej poszerzać,bo nie będzie żadnych kształtów między piersiami a brzuchem...
polianno ja moze nie doradze ktora z tych co pokazalas, bo ja raczej szukam zawsze takich dluzszych tunik, ale kupowalam u tego uzytkownika niedawno takie NOWOSC SUPER TUNIKA DEKOLT WIOSNA +GRATIS 0131 (1006504903) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajne

ehtele ja wczoraj tez mialam troche podobna akcje - stalam w urzedzie komunikacji by zarjestrowac auto...kolejka dluga, pani w informacji sprawdzila mi dokumenty i nic nie powiedziala, jak juz doczekalam swojej kolejki to pani wziela dokumenty i na koniec stwierdzila, ze ona mi auta nie zarejestruje bo musi byc maz albo musze miec upowaznienie i jego dowod! musialam po niego jechac i znowu stac na nowo w kolejce....a pani z informacji zdziwiona do mnie, ze mi nie zarejestrowali auta?? wiec jej mowie, ze nie, bo musi byc maz a ona "ojej nie zwrocilam uwagi", a to jej obowiazek poinformowac ludzi zanim jak glupki stoja w kolejce....potem skomentowalam to glosno co o tym mysle....a dzisiaj po tym wszystkim boli mnie caly dol, bo sie nastalam, nabiegalam, itp.

, no ale taką właśnie pogodę zapowiadali, na jutro również.
.
A dzisiaj pogoda się zrąbała... ale 20 stopni jest i póki co tylko chwilami sobie deszcz kropi. Ale dzisiaj na spacer się nie wybieram bo po wczorajszym jestem wypompowana i mała wieczorem dała mi tak popalić kopniakami że szok, chyba też się zmęczyła 

chłopcy nas wywalili bo wzieli sie za szpachlowanie domku
.u mnie pogoda na razie piękna mam nadzieję że tak zostanie i nie zacznie padać, tak jak u was
Luteinkę kazała mi doktorka brać do 34 tygodnia ciąży, więc tego się trzymamy.