reklama

Sierpień 2010

Cześć!
No tak-już po świętach:tak: Ale my jutro jeszcze na imprezę idziemy-ślub kościelny brata M i chrzciny jego synka-żadnej wielkiej fety nie będzie, ale restaurację zaliczymy, no i może jakieś inne jedzenie niż na święta, bo lodówki otwierać nie mogę tak mi te mięsiwa śmierdzą:eek: Cała lodówka żarcia, a ja patrzę na to wszystko bykiem-niby żadnych strasznych mdłości nie mam, ale to nie te smaki:rofl2: Rano jest najgorzej... O ciąży powiedzieliśmy-wszyscy się trochę zdziwili, ale byli szczęśliwi, mówili, że to już najwyższa pora, żeby za dużej różnicy wieku między dziećmi nie było:happy: Basia jeszcze nie wie-tzn przygotowujemy ją na to, pytamy czy chciałaby rodzeństwo, rozmawiamy:tak:
Widzę, że dużo nowych sierpniówek dołączyło-gratuluję i pozdrawiam:-)

reklama
wciaz nie moge ustawic suwaczka w sygnaturze:wściekła/y:

Kochana,na górze na różowym pasku widnieje napis USTAWIENIA,klikasz go.
Potem szukasz w pasku po lewej hasła Edytuj Sygnaturę,klikasz.
W okienko(takie jak post)wklejasz adres suwaczka(kopiujesz go poprostu),ale ten ,który ma URL,(w ramce pod suwaczkiem go szukasz)i i zapisujesz.:tak:
Patrz pod stworzony suwaczek,w ramce pod BBCode.

Ostatnia edycja:
Gratulacje wszystkim nowym sierpnióweczkom:)
Poczytajcie troszkę poprzednich stron żeby nadrobić zaległości:)
Znajdziecie tam odpowiedzi na mnóstwo pytań;):):)

Czesc i czołem!!
U mnie plamienia się skończyły!! Hurraaa!!! Co prawda muszę brać aż 4 Duphastony dziennie (wydatek ok. 30 zł na 5 dni:shocked2:) ale wreszcie podziałało!!
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki, chyba naprawdę będzie babyboom :)

Święta, Święta i po Świętach, objadłam się nieco za dużo, od dziś przestaję-obiecuje sobie ze tym razem nie utyje az tyle w ciąży:zawstydzona/y: Na szczęście wiele pokarmów mi nie smakuje, więc może się uda hehehe

Święta, Święta i po Świętach, objadłam się nieco za dużo, od dziś przestaję-obiecuje sobie ze tym razem nie utyje az tyle w ciąży:zawstydzona/y: Na szczęście wiele pokarmów mi nie smakuje, więc może się uda hehehe

He,he,ja sobie też tak obiecuje.Ale mam dni,że bym zjadła "konia z kopytami",a inne,ze na widok jedzenia lecę do łazienki.:sorry:

Dziś ten dzień,kiedy lodówy otworzyc nie mogę,bo zaraz wizyta w toalecie:sorry:

Mama Aneta śliczny suwaczek;-)

A ja pomimo,że jadam baaardzo dużo ;) to nie przytyłam (uff). Waga pokazuje dokładni tyle ile było.
Wczoraj byliśmy na Avatarze- POLECAM!!! Już kombinuję żeby ponownie się wybrać tylko do Imaxa bo byliśmy w Multikinie.

Jeszcz tylko 2 dni do kolejnego USG - boję się czy będzie serduszko. Mam takie dziwne uczucie,jakbym sobie tę ciążę wymyśliła. No bo poza lekkimi mdłościami (no dobra...czasem nie lekkimi) i bólm piersi nic więcej się nie zmieniło. Tym bardziej abstrakcyjne wydaje mi się ,że pójdę do lekarza a tam drugie serce... Dziwne mam ta "przemyślenia". Rodzina podczas wigilii pytała mnie o szpital i inne a ja odpowiadałam jakbym jakąś bajkę opowiadała,coś nierealnego! Chyba to wszystko do mnie nie dociera... może jak brzuszek się pojawi albo jak już usłyszę pikanie serduszka to będzie inaczej . Hmm....

reklama
Witam poświątecznie.
Nektarynka-Ty podobnie jak ja -5 tydz.,tyle że ja 5i5 dni .Nie wiem kiedy iść do ginka,a Ty byłaś,kiedy?
Pisałam Wam kiedyś że mam 3 je dzieci,to teraz to tak niespodziewanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry