reklama

Sierpień 2010

Ja nie biore zadnych witaminek, nawet kwasu foliowego lekarz mi nie przepisal:confused:ale kupilam sobie sama w aptece i zazywam codziennie:tak:Jem za to duzo owocow na ktore mam na szczescie ochote:-)bo mleko i produkty mleczne odpadaja:baffled:Ryb nie znosze, na wedliny nie mam ochoty, jedyne co moge jesc tonami to ziemniaki:-Dgotowane, smazone, frytki:tak:jestem tania w utrzymaniu:-Dslodycze tez mnie nie kreca, jedynie jeszcze kiszona kapusta i ogorki kiszone sa dobre:tak:Polianna koniecznie wrzuc fotke:tak:Mam troszke szybciej wizyte od Puchatki bo 5 stycz. ale nie moge sie tez juz doczekac:tak:ja nie dostane fotki na pewno bo tam gdzie ja chodze jest jakis przestarzaly sprzet( nie robia USG dopochwowo)chyba rownie stary jak sam lekarz:-DFiuufiuu pozno masz ta wizyte:szok: ale tez daj znac jak wrocisz:tak:

reklama
dziekuje Sisi..

Jestem juz po wizycie.
Jest pecherzyk ciążowy i widać małą plmake w pęcherzyku.. zreszta zamieszczam zdjęcie.. mam juz wyrobioną karte ciąży, skierowanie na badania takze mam.. jestem bardzo szczesliwa i teraz to juz chyba wierze naprawde..
15786033.jpg

Cześć kochane,
witam się po Świętach, niestety byłam bardzo zabiegana, wczoraj w nocy wróciliśmy z M z Warszawy, woleliśmy jechać w nocy niż na największy natłok:D
Gratuluję wszystkim przyszłym sierpniowym mamusiom.
Sierpnióweczki stęskniłam się za wami:)
buziaki i miłego dnia

P.S. Jeszcze nie miałam czasu żeby wrzucić zdjęciorko:D pchełki

więc chyba i ja dołączę, według kalkulatora termin na 1 września więc nie wiem czy mnie przyjmiecie :zawstydzona/y: wizyta zapalanowana na 7 stycznia, więc mam nadzieję poznam termin :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry