reklama

Sierpień 2010

reklama
Ależ mnie dzisiaj mdli:no: Co zjem to ląduje w kibelku... Dobrze, że M choć przez chwilę był w domu i obiad ugotował, zajął się małą, a ja poleniuchowałam:tak: Teraz zjadłam ziemniaczki z mizerią-ciekawe czy to przetrawię:blink:
Dziewczyny czekamy na wieści od gina:-)
Msdracula-witamy na wątku sierpniowym:tak:

Witajcie:)
Kasia współczuję Ci wiem co oznacza słowo "mdłości". Oby szybko CI przeszło.
Dzisiaj odebrałam wyniki (aż 4 kartki A4) hehe:-)
No i wszystko z krwi w normie, cytomegalia IgG ujemne IgM ujemne, ale za to różyczkę przechodziłam bo IgG dodatnie, z czego bardzo się cieszę.
Kiły, wirusa zapalenia wątroby typu C i B nie mam (spodziewałam się tego)
W moczu niestety ciała ketonowe 2+, ale wiadomo byłam na czczo i na totalnych mdłościach.
Poza tym leukocyty w moczu (echh mój pęcherz jak zwykle wariuje)
No i podwyższone TSH 3 (trijodotyronina), podejrzewam, że mam za mało jodu i być może odkryłam dlaczego ostatnio miałam takie kołatania serducha.
Ponadto życzenia świąteczne (żeby nie było mdłości) spełniły się:-D:-D:-D mogłam normalnie jeść, dzisiaj też jest dobrze, czasem mi się odbija, ale to jest już pestka:)
Buziaki

No i ja sie witam :)

ja po wizycie maluch ma 8 mm serce bije 125 uderzen wiec lekarka powiedziała, ze wszystko prawidłowo :-Du mnie dopiero dzisiaj założyli kartę ciąży i mam przyjsc w 9 tygodniu :-D

a to Pajka junior :-D

7tydzie.jpg

NEKTARYNKO to gratuluje dobrych wiesci:)

reklama
Ja też marzę o kobietce, ale wiadomo, oby zdrowiutkie dzidzi było. A myślałaś już nad szpitalem? Wiadomo, że jeszcze dużo czasu, ale im wcześniej przemyśleć tę kwestię tym lepiej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry