reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny.
Pozwolę sobie podczepić się narazie pod Was...
2 dni temu zrobiłam pierwszy test z bladą drugą kreską, dzisiaj już zdecydowanie wyraźne obie...
Terminowo wychodzi mi przełom sierpnia i września, chyba bardziej wrzesień, ale cykam się zaczynać sama nowy miesiąc ;-) więc posiedzę narazie tutaj, jeśli mogę :happy2:

GRATULUJE :)

Witajcie!!!!
Ja już po wizycie. Juuupiiiiiii
Serduszko bije, widziałam i słyszałam (niesamowite...łzy w oczach mi staneły).Dzidzia ma 12mm co daje mi 7 tydzien i 3 dni (muszę więc chyba suwaczek nieco pozmieniać). Wrzucę zdjęcia może jeszcze dziś...:) Kolejna wiztyta dopiero 1 lutego,już na badanie genetyczne.
a ja musze o 1 dzien cofnąc suwaka bo wg "wzrostu" ma 6 tydzien i 6 dzien bo ma 8 mm
Gratuluje dobrych nowin

reklama
Witajcie! Gratuluję wspaniałych fasolek-fotki niesamowite:-).Ja wczoraj zrobiłam betę,mam już wynik-404,7 oraz progesteron-43.Mam nadzieję ,że wszystko oki.
Pozdrawiam Sierpnióweczki i Wrześnióweczki:-).

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :-D

Właśnie, co myślicie o poziomie prg u mnie? 18.12(3t6d)- 10,4; potem 22.12(4t3d)- również 10,4. Jutro kolejne badanie- jak nie wzrośnie to powinnam się martwić? Nie miałam i nie mam żadnych plamień ani bóli brzucha. Biorę duphaston.

bonusowa ...przyznam- że lekarz nigdy nie wspominał mi o badaniu progesteronu. Ale skoro nie masz plamień a beta rośnie to nie wydaje mi się by były jakieś szczególne powody do strachu. Najlepiej jak zadzwonisz do lekarza i spytasz.
W razie czgo powinnaś brać tabletki zwiększając ten hormon,dlatego konsultacja z lekarzem wydaje mi się niezbedna.

Ponoć imbir jest dobry na mdłości - spróbuj. Można rzuć lub dodawać do pokarmów. moja siostra kupowała sobie imbir kandyzowany do przegryzania - znajdziesz w sklepach ze zdrową żywnością.

Hallo Wszystkim:tak:

Ja już po wizycie. Juuupiiiiiii
Serduszko bije, widziałam i słyszałam (niesamowite...łzy w oczach mi staneły).Dzidzia ma 12mm co daje mi 7 tydzien i 3 dni (muszę więc chyba suwaczek nieco pozmieniać). Wrzucę zdjęcia może jeszcze dziś...:) Kolejna wiztyta dopiero 1 lutego,już na badanie genetyczne.

Ciesze sie ze wszystko w pozadku:tak:Zreszta czemu mialoby byc inaczej?:-D
Bonusowa na mdlosci dobrze z rana (zanim jeszcze wstaniesz) jest zjesc suchego krakersa. A w ciagu dnia moze pomoc kiszony ogorek albo kapusta kiszona:tak:Poza tym bardzo male a czeste posilki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry