Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poczułam się strasznie, jak można pozostawić samemu sobie kogoś, kto płacze...jak można być tak mało wrażliwym?? 

babeczki czuję się okropnie:-( złapał mnie jakiś dół i nie chce odpuścić...
sama nie wiem co robić...nie ma konkretnej przyczyny, ogólnie mam wrażenie jakbym ostatnio słabiej kontaktowała, ciągle o czymś zapominam, mylę się...ciągle robię coś nie tak...
przyszliśmy dziś z mężem ze spaceru i położyłam się do łóżka i zaczęłam ryczeć...płakałam tak, że nie byłam w stanie nic powiedzieć, a mój mąż przyszedł i pyta się co się dzieje...ja na to, że ogólnie czuję się beznadziejnie...dopytał, o co konkretnie chodzi, nie potrafiłam powiedzieć - w głowie zbierałam myśli jak wytłumaczyć to co czuję - niestety nie zdążyłam odpowiedzieć, bo on sobie poszedł pastować buty i prasować koszule..poczułam się strasznie, jak można pozostawić samemu sobie kogoś, kto płacze...jak można być tak mało wrażliwym??
oczywiście teraz jak zebrałam się z łóżka on nie rozumie o co mi chodzi...dlaczego jestem zła...ja mu mówię - Szymon jakim trzeba być człowiekiem, żeby zostawić kogoś kto płacze i uznać, że w tym momencie ważniejsze jest pastowanie butów i prasowanie koszuli...on nic oczywiście nie odpowiedział, nie rozumie i poszedł się kąpać
straszne to wszystko jest...
ewelinka2106 moja głowa pełna jest podobnych myśli, ale wiem, że instynkt nam podpowie wszystko i na pewno sobie poradzimy...więc kochana głowa do góry...
fiuufiuu po pierwsze gratuluję oddania pierwszego rozdziału. Już teraz będzie z górki. A tak w ogóle polonistyka czy kultuloronawstwo? ;-)