Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Madzikk-Widziałam że w tym samym wieku jesteśmy.Też zastanawiam się czy dostanę na te prenatalne,jak urodziłam syna miałam 34,5 i lek mówiła że nie trzeba.Pewnie robią te bad. w szpitalu?A to Twoja pierwsza ciąża?
Ja idę jutro kupiĆ kwas foliowy,a czytałam że od 4-tego tyg powinno się brać.A na wizytę idę po 4.01,może położna mnie wpuści bez numerka bo u nas to o 8.00 trzeba byc po numerek.No i najlepiej pasowałoby mi po 12.00 jak mały uśnie.
)
Pierwsza wizyte mialam 22 grudnia i widzialam juz moja kropeczke albo kropeczka
byl to 6 tydzien nastepna wizyta 11 stycznia. Pozdrawiam serdecznie mamuski;-)
Też słyszałam o banku krwi pępowinowej ale wg mnie jest to mocno przereklamowane. A skuteczność w razie wystąpienia jakiejkolwiek z chorób nie do końca udowodniona.
elesia będziesz pracowała dalej na zmiany? Czy przeżucili CIę na ranki?
Jeżeli chodzi o badania prenatalne to ja nie jestem za tym,. żeby je robić. W związku z tym, że jestem pracownikiem służby zdrowia słyszałam o bardzo wielu przyadkach gdzie okazało się w badaniach, że są poważne wady rozwojowe a podczas aborcji dziecko było zupełnie zdrowe. W swojej pracy spotykałam takie kobiety i wiem, że to się niestety zdarza.
Gdzie wybieracie się na Sylwestra?