Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale... Porozmawialiśmy w szkole rodzenia z pediatrą, który sam ma małe dziecko i interesował się tym tematem-i on też się nie zdecydował. Po pierwsze dlatego, że nie wiadomo czy krew pobrana od chorego dziecka nie byłaby obciążona genetycznie i rzeczywiście pomogłaby mu, bo miałaby już tą wadę ( w tej sytuacji sprawdziłaby się krew od rodzeństwa, które jest zdrowe)... Po drugie nigdzie nie jest powiedziane w jakich warunkach taka krew jest przechowywana, co się dzieje np gdy jest awaria prądu, czy rzeczywiście można bedzie ją wykorzystać za 50 lat... Dobre by to było wtedy, gdyby był taki ogólnopolski bank krwi, od każdego dziecka taka krew byłaby pobierana i wtedy można by ewentualnie wykorzystać ją do ratowania innego dziecka

Też słyszałam o banku krwi pępowinowej ale wg mnie jest to mocno przereklamowane. A skuteczność w razie wystąpienia jakiejkolwiek z chorób nie do końca udowodniona.
elesia będziesz pracowała dalej na zmiany? Czy przeżucili CIę na ranki?
Alaa-jutro mam wizytę u gin.Zobaczę co mi powie,ale myślę,że po moich 4 niepowodzeniach dostanę zwolnienie.

.