reklama

Sierpień 2010

hej dziewczynki!!!!!!!!
gratuluje wszytskim wizytujacym- takie wiesci mozna sluchac i sluchac:))))))))
mpoja wizyta dopiero 9 czerwca. dzis bylam u dentysty i jeszce tylko jeden zab mi zostal i bede miala spokoj jakies pol roku na szczescie.

powiem wam ze jestem strasznie roztargniona w tej ciazy. w wiec sluchajcie vo mi sie przydazylo w sobote- przypomnialo mi sie ze zapomnialam zrobic przelew do UPC. mysle sobie nic straconego. zasiadlam i robie ten przelew. wyslalm juz pieniazki i wchodze na swoje konto bankowe a tam jakos w dziwny sposob mam za malo kasy. wchodze w transakcje a tam zamiast zaplacicUPC 144 zl to ja przeslalam 1440 zl. jak to zobaczylam to wpadlam w taka panike ze myslalam ze urodze. nikt nie mogl mnie uspokoic.
wiec dzwonie do upc i pytam co mam zrobic- pan mowi mi ze najlepiej anulowac przelew bo jest sobota i powien byc w oczekujacych. dzwonie do banku a pan mi mowi ze nie mozna anulowac przelewy a tylko zmienic jego date. nie musze wam mowic jak sie zdenerwowalam- to byla kasa na skonczenie remontu i kupienie mebli dla malej. normalnie zalamalam sie strasznie. ale moja siostra stwierdzila ze pona przesle mi te pieniadze a ja jej bede splacala tak jak bym za telewizje placila- bo zapomniala dodac ze jesli chcialabym aby upc zwrocilo mi kase to musze dokumenty do nich wysylac i zcekac ok 3 miesiecy a tak to bede miala zwiekszone srodki i puki co nie bede musiala za telewizje placic. mowie wam takich nerwow juz dawno nie mialam. ale dobrze sie skonczylo na szzcescie:)))))))) takze dziewczyny od dzis po 5 razy sprawdzam przelewy

reklama
Witam!!!

Nie nadrobię, bo dużo stronek przybyło.

Ja po ciężkim weekendzie. W piątek w nocy prawie w szpitalu wylądowałam, bo oddychać nie mogłam, ale na szczęście po kilku minutach minęło.
Od kilku dni strasznie puchnę. Dziś obudziłam się wielka jak balon.

Witam brzuchatki
Ciamajdka jak tam z twoją szczeką? ja mam ten sam problem tylko ze umnie nie da sie juz naprawic tylko operacja wiec jak wkładam cos duzego do buzi (kanapke np :)) to mi puka na zawiasach.
martuśka85 gratuluje wizyty ale ty mało tyjesz ja poprostu robie sie coraz wieksza a raczej mój brzuch :)

Wiecie co wczoraj mialam ta komunie pogoda fatalna ale jestem z siebie dumna bo do 18 wytrzymaam chociaz juz ciezko było. W kościele gościa wywaliłam z ławki oczywiście jak zwykla ludzka dobroc sie kłania, no ale nie o to chodzi była tam kolezanka prawie w tym samym oktecie ciązy co ja ona miała troche bardziej zaawansowaną i powiem wam szczerze widac strasznie po brzudzku chłopak czy dziewczynka. Mój brzuszek jak duża piła wyglada do przodu idzie no i nogi strasznie nie utyły tylko brzuch a u niej pupa, nogi no i brzuszek mniej do przudu bardziej na boki, widać strasznie ze babeczka naprawde. No i oczywiście juz mojego Dominika u małej w karnecik zapisałam hehe zeby mial szanse bo wiecie w tym roku prawie sami chłopcy trzeba babeczki rezerwowac hehe:)

fiufiu oj ja tez bym nie bogła być wegeterianką czasem mam takie napady na kiełbaskę wiejską mniam oj i schabowe. Apropos wiejskiej jadłam przepyszną na tej komuniii a maluszkowi tez smakowało chyba haha bo fikał po kiełbasce hehe.

powiem Ci, ze to nie jest tak do końca. Moja koleżanka była w ciąży zchłopczykiem i tyla wszędzie, a koleżanka miała dziewczynkę i miała ladny brzuszek i nic poz a tym więc szczerze nie wiem od czego to zależy, ale chyba nie od płci dzidziusia :) tylko chyba od genów.Chociaż i tutaj mam pare zastrzeżeń :P

hej dziewczynki!!!!!!!!
gratuluje wszytskim wizytujacym- takie wiesci mozna sluchac i sluchac:))))))))
mpoja wizyta dopiero 9 czerwca. dzis bylam u dentysty i jeszce tylko jeden zab mi zostal i bede miala spokoj jakies pol roku na szczescie.

powiem wam ze jestem strasznie roztargniona w tej ciazy. w wiec sluchajcie vo mi sie przydazylo w sobote- przypomnialo mi sie ze zapomnialam zrobic przelew do UPC. mysle sobie nic straconego. zasiadlam i robie ten przelew. wyslalm juz pieniazki i wchodze na swoje konto bankowe a tam jakos w dziwny sposob mam za malo kasy. wchodze w transakcje a tam zamiast zaplacicUPC 144 zl to ja przeslalam 1440 zl. jak to zobaczylam to wpadlam w taka panike ze myslalam ze urodze. nikt nie mogl mnie uspokoic.
wiec dzwonie do upc i pytam co mam zrobic- pan mowi mi ze najlepiej anulowac przelew bo jest sobota i powien byc w oczekujacych. dzwonie do banku a pan mi mowi ze nie mozna anulowac przelewy a tylko zmienic jego date. nie musze wam mowic jak sie zdenerwowalam- to byla kasa na skonczenie remontu i kupienie mebli dla malej. normalnie zalamalam sie strasznie. ale moja siostra stwierdzila ze pona przesle mi te pieniadze a ja jej bede splacala tak jak bym za telewizje placila- bo zapomniala dodac ze jesli chcialabym aby upc zwrocilo mi kase to musze dokumenty do nich wysylac i zcekac ok 3 miesiecy a tak to bede miala zwiekszone srodki i puki co nie bede musiala za telewizje placic. mowie wam takich nerwow juz dawno nie mialam. ale dobrze sie skonczylo na szzcescie:)))))))) takze dziewczyny od dzis po 5 razy sprawdzam przelewy

Aż zamarłamjak to przeczytalam :szok:
Kasiu jak jestes taka dobra to przelej mi tez :P

dziewczyny ja troche spokojniesza bo mały sie rpozkopał :P ale buszuje dzisiaj :P aż mi ulżyło, ale juz chce jutro i wizytę:P

Aga Natalia konsultowałaś tą opuchliznę z lekarzem??

fiuufiuu i pajkaa teraz to juz jakos sie uspokoilam- bo wszyscy mowia ze nic takiego sie nie stalo- ze pieniadze przecierz nie przepadly ale jak sobie o tym przypomne to ciagle chce mi sie plakac. jak tak mozna- pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego- to roztargnienie w ciazy jest straszne:)))))))

W czwartek idę do lekarza.

pytam bo moja lekarka mi powiedziała, ze jak zaczne puchnąć i cisnienie bede miała wysokie mam do niej przyłazic. A jak tam u Ciebie z cisnieniem?

fiuufiuu i pajkaa teraz to juz jakos sie uspokoilam- bo wszyscy mowia ze nic takiego sie nie stalo- ze pieniadze przecierz nie przepadly ale jak sobie o tym przypomne to ciagle chce mi sie plakac. jak tak mozna- pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego- to roztargnienie w ciazy jest straszne:)))))))

No wyobrażam sobie ja to bym chyba siedziała i plakała. Też uważam jak robie przelewy bo tez jestem roztargniona:P

Kolumnea ja chodzę w kółeczko w ciązy i jest chłopak, poprzedno było identiko, takze to są geny , taka budowa. To tak jak u mnie sie mają słodycze do dziewczynki, absolutnie. Mogę jeść ciągle słodycze, a sa chłopaszki.
Dziś żuję żelki, takie gumisie no pyyychotka:)

Kassia no dałaś czadu z przelewem, wejdź na gg podam Ci mój nr konta też poprosze taką porcję hi hi.
A tak poważnie to moze Cię pocieszę, ze takie rzeczy zdarzają się dość często i nie zdziwił mnie zbytnio Twój "występek" !!!!!
Ja w mojej pracy ciągle muszę robić zwroty pieniedzy, bo..... płatnicy się tak mylą i zamiast płacić przykładowo składkę 250 zł przelewją 2500 zł, no ale my mamy na zwrot 30 dni więc robimy bez dyskusji, bo potem my oddajemy z %, a 3 m-ce to jest jakieś nieporozumienie, aby czekać na zwrot z jakiejś tam TV, no cyrk, przecież czasami są to ostatnie peiniadze na życie i trzeba tych ludzi zrozumieć!!!

Aga Natalia Ty uważaj na siebie dziewczynko!!!!

reklama
Ja mam niskie ciśnienie 100/70

to moze za malo płynów pijesz?? Bo to podobno tez powód zatrzymania wody no i stosowanie dużej ilości soli. Ja mam z tym problem bo teraz sole wszystko tak, ze :szok:

a u mnie pzrestalo padać :szok: moze utrzyma sie to do jutra
poklon.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry