Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, i właśnie ostatnio gin. powiedział mi że od 30 tyg. będziemy spotykać się juz co 3 tyg.

przed 10 maszerowałam do mojej mamy bo miała dziś kontrolę po operacji ale ogólnie to nieciekawie z nią bo wychodzi na to że jej wywala przepuklina pooperacyjna na brzuchu :-(bo ma z jednej strony tak bardzo spuchnięty, wyciągneli jej resztę szwów i kazali nosić pas, żeby sie ściskała, wątpię żeby to pomogło, więc mama już załamka.zobaczymy co to dalej będzie mam nadzieję że nie skończy się kolejną operacją

ale za jaki okres??? Bo cóś dużawo, moze na świeczkach będzie taniej hi hi;-)
hi hi

, a oni w telewizorze to powiedzieli przed chwilą, ze będzie padało do....niedzieli na bank, woj. łódzkie i śląsk w powodzi
niedobrze

i się.....pomiziać
Poza tym maluda kopie tak, ze czesto muszę od kompa wstawać żeby kości rozprostować i dać jej większy luz :-) Ale do "później" :-)
Ale duża :-) I lekarz pokazał mi znowu co ma między nóżkami i śmiać mi się chciało, bo jak chciał zrobić zdjęcie to się pupą odwróciła ;-) A i leży tak jak myślałam główką do dołu, ale nie jest powiedziane, że w takiej pozycji zostanie.

wolę nie wiedzieć ;-)
jestem po prostu wk......a

jak pisałam pare dni wcześniej czekałam na kase z rozliczenia była przeznaczona na wózek ,łóżko dla Kubusia i materac ,dzisiaj po 3 miesiącach zamiast kasy dostałam pismo ze nie zgadza sie jedna cyferka w nipie i musze przyjechać poprawić

wiec juz wk.......a ze po takim czsie dopiero piszą jakby wcześniej nie było można
dzwonie więc i prosze czy moge faksem lub telefonicznie podać bo jestem w ciąży i jest mi ciężko do nich dojechać usłyszałam ze nie wiec ciśnienie mi podskoczyło i pytam ile mają czasu po tym jak uzupełnie i słysze ze kolejne 3 miesiące 

,wtedy już nie wyrobiłam i powiedziałam co o tym myśle ,wtedy usłyszałam ze może wcześniej sie jednak uda mi wysłać zobaczymy jutro jak tam wpadne .Pozatym mój M kochany obiaśnił mi wczoraj ze bedzie do lipca pracował w każdy weekend

wiec sie pytam kiedy zamieża pokupować wszystkie rzeczy dla Majki bo w lipcu to ja na pewno nie bede jeszcze po sklepach latała jak już nie mam siły ,a on na to ze ja panikara jestem 

a on ze wszystkim zdąży ciekawa jestem .Bo to on zabierze d....pe w troki do pracy a mnie ze wszystkim samą zostawi