reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Riba ja również kocham wszystkie pchle targi i lumpki - można za taniochę wyczaić rzeczy z duszą:):):)

a ja z przyjemnością Was informuję, że właśnie zrobiłam zamówienie w DOZ:p:p:p:p:p:p Wyłata na poczatku mieś powinna dojść hihihih. więc będę miała za co zapłacić...
Zostały mi dwie koszule do karmienia
i finish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę rodzić

reklama
Bombusia - oryginalnie jestem ze Slaska, dokladniej z Zabrza:) fotki wkleje,jak obiecalam to obiecalam:)
Ehtele - coraz czesciej mi sie zdarza taki zamot -myle fakty, imiona itp. a wstyd mi za to co zrobilam kumpeli na gg....:tak:

Widze ze u Was dzien zakupowy, lub porzadkowy. Mnie tez na szafe wzielo...:p Uzbieralam wielkie pudlo ciuchow w ktore sie nie mieszcze....hmmmm Zabieraja tylko miejsce no i do wrzesnia lub dluzej nie beda mi potrzebne, bo i tak nie wejde.
Z zakupow brakuje mi moskitiery, gazikow jalowych, kosmetykow dla mnie do szpitala, stanika, lampki nocnej, przewijaka (bo sie przez Was napalilam:)), no i najgorsze wozka. Szczerze wierze ze w lipcu zakoncze temat zakupowy.

Eeee Bombusiu no to zaszalalas (z deserkiem tez :p).Wozki Graco sa i u mnie takze dobry wybor. Mnie osobiscie sie podobaja.:tak:
Mam chwile wiec pisze: Jenny - w prawym g. rogu strony obok "wyloguj" masz "ustawienia". Jak tam wejdziesz to z kolei po lewej stronie masz taki dlugi jakby panel kontrolny - wybierasz "edytuj sygnature" i tam w okienku o tej samej nazwie wklejasz kod suwaczka, masz rowniez podglad zeby zobaczyc przed zatwierdzeniem czy wszystko ok. Mam nadzieje ze pomoglam choc troche.Tez mialam ten sam problem na poczatku:tak:

Ehtele - no wlasnie jak tam z tymi wodami, bo sie niepokoimy....Mam nadzieje ze Twoje milczenie oznacza udana wycieczke a nie klopoty. Daj znac jak wrocisz.

Pajka - super ten twoj M - ciagle jakies randki, lody...pilnuj go :p

Moj M tez zabral mnie wczoraj na piwko bezalkoholowe. Bylo cudnie - knajpka jest nad samym morzem no i byla pelnia a tam robia takie Swieto Ksiezyca - cala plaza w swieczkach miliony doslownie. Wkleje wam fotke pozniej.
Uciekam znowu. Na razie!

oj pilnuje pilnuje :))

navijka koniecznie wstaw fotkę z tej plaży ze świeczkami, musiało być cudownie, ja też chcę!!! A miałam Cie spytać skąd pochodzisz od urodzenia???? Jaka część Polski????
Starlet muszę Ci powiedzieć, ze dobrą myśl dałaś z tym zaświadczeniem co do becikowego hmmm po co czekac do ostatniej chwili. W poniedz. ide po dalsze L-4 to zaraz zawołam, zobacze co mi powie gienia:)
Pajka fajnie tak sobie posmigać samochodzikiem co??? pełny relax
Pati ja będe prała od poniedz. nastepne tury ciuszków i pieluch maluszka, idą upały to szybko poschnie.
A skąd wytrzepałam M???? hmmm, dawno, dawno temu.... he he.....poprostu mieszkaliśmy koło siebie i mieliśmy wspólnych znajomych, ja go nie lubiłam kiedyś, ale tak truł i łaził za mną, ze ..."wyłaził" i takie dziś są efekty hi hi.
On to chyba miał być dziewczynką, bo robi dużo kobiecych robót,a i taka złota rączka jest, bardzo lubi robić "dla domu", ale czasem mnie wkurza to bym go udusiła tego Misiaczka mojego :)

Musze Wam napisać Mamuśki, ze w tym 3 trymestrze ciąży to sie czuje najlepiej, gorzej było w 1 i 2. Owszem stawia mi sie czasem brzuchol, ale poleżę i przechodzi, natomiast nic mnie nie boli, obym miała takie siły na poród!!!!

ja byłam tak spanikowana bo w ciaży nie potrafie jeździc a tutaj jedziesz testowym , ale na szczescie wsio jest OK :)

Pajka- Kia Venga to chyba najnowszy model tej firmy? my od roku jestesmy posiadaczami Kia Soul, duzo miejsca, bagaznik ogromny no i te 7 lat gwarancji:)

Bombusia- Wspaniale miec takiego meza:):)Co do zakupow to Wow, wszysto za jednym zamachem.Powiem szczerze, ze ja juz mam dosyc zakupow i marze zeby juz byl koniec.Staram sie skonczyc przed zaczynajacymi sie wyprzedazam.

Pati1982-Widze, ze robimy to samo dzisiaj, lacznie z pomidorowka;)

Ehtele-I co z tymi wodami?

tak, tak kocham to autko juz tak dobrze mi sie nim jeździło jeszcze w środe jade na jazdy Nissanem Micra, Nissan Quashqai ale będzie jazda :))))) marzy mi sie ten samochodzik
imgMercedes%20Ml3.jpg

Ale niestety pali ponad 13 L no i nie jest na trasy miejskie :(

o kurcze dziewczyny. ktos sie wlamal do mieszkania na przeciwko :szok::szok::szok::szok::szok::szok: wlasnie byla u mnie policja z pytaniem czy cos slyszelismy miedzy 13ta a 16ta, a nas nie bylo w domu!!!!!!!!!!! kurcze to moglismy byc my:szok::szok::szok::szok::szok: moze psiaka slyszeli?? na szeczescie mieszkanie mamy ubezpieczone, ale jakby cos psinie zrobili - nie przezylabym :no::no::no::no::no: ponoc duzo bizuterii wzieli i sprzet.

:szok: chyba bym zawału dostała gdyby cos takiego stało sie kolo mnie nie mogłabym normalnie spac w nocy

Riba ja również kocham wszystkie pchle targi i lumpki - można za taniochę wyczaić rzeczy z duszą:):):)

a ja z przyjemnością Was informuję, że właśnie zrobiłam zamówienie w DOZ:p:p:p:p:p:p Wyłata na poczatku mieś powinna dojść hihihih. więc będę miała za co zapłacić...
Zostały mi dwie koszule do karmienia
i finish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę rodzić

no to gratuluje zakupów ja własnie tez bede robiła dzisiaj zamówienie bo w poniedziałek mam Matki Pieniężnej wiec pojde do Ściany Płaczu :p

no i mam pytanie do mam ile tzreba nosić te giganty podkłady poporodowe?? ile dni po porodzie?? bo muszę się psychicznie nastawić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pajkaa to zalezy od krwawienia ale niedlugo- jakies 3-4 dni wtedy kiedy jest najwieksze krwawienie a potem to juz zwykle podpaski.
a samochodzik superrrrrrrrrrrr

navijka a co zrobiłaś kumpeli na gg???:-) No to jak z Zabrza jesteś to prawie sąsiadki jesteśmy hehehe. Śląsk górą:-p:-p A z zakupó jeszcze troszkę Ci zostało...

Pajkaa furka boska... ja wzięłam dwie paczki podkładów ale nie tych z bella tylko tych absorgyn - gdzieś przeczytałam, że lepiej się trzymają...i paczkę zwykłych podpasek naturella...(20 szt.)

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja na razie napiszę tak egoistycznie o sobie, ale później na pewno Was nadrobię;-) Mam dzisiaj straszne bóle w krzyżu, nie mogę się wyprostować, nie mogę chodzić, leżenie i siedzenie sprawia jakąś ulgę, ale tylko na chwilę:no: Nie wiem co się dzieje, bolał mnie kręgosłup wcześniej, ale nigdy tak jak dziś... Jak nie przejdzie przez noc, to chyba będę musiała skonsultować to jutro z lekarzem:-( Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje... Miała tak któraś z Was?:confused::confused:

Do góry