Witam sie nocnie tym razem!
Aga Natalia - sliczne dziewuszki, ani sie obejrzysz jak pojdziecie do domku!!!
Fiuu - nie strasz prosze...trzymaj sie lepiej w dwupaku juz niedlugo zostalo!!!
Kasia2506 - mnie tak ciagnelo w krzyzu po akcji malowanie...w zadnej pozycji nie bylo mi dobrze.Pomogl mi sen. Spalam z przerwami na siku jakies 13 godzin...i przeszlo. Na pewno nie poszalalas z jakims sprzatankiem?
Ehtele - sasiadko

gadalam z kumpela na gg i dryndnela moja mamcia, potem tesciowa cos ode mnie chciala i wychodzac z pokoju zatrzasnelam po prostu laptopa i tyle mnie widzieli

zapomnialam kompletnie ze ona tam na tym gg....A te zakupy to juz drobiazg w porownaniu z reszta cosmy juz kupili.
Hehe przyznam sie ze zabralam sie za torbe do szpitala

moj M zdziwiony pyta co ja wyprawiam, po krotkim wyjasnieniu przyznal mi racje, bo on w razie czego to by w zyciu nic nie znalazl. No i jestem w kropce, bo do tej torby co chcialam to za Chiny sie nie zmieszcze. Mam jeszcze jedna taka walizeczke na kolkach (jak bagaz podreczny do samolotu) tylko zastanawiam sie czy nie bede glupio z taka walizeczka wygladac...Poradzcie, prosze.
No i wynalazlam komode w sklepie internetowym, cena jako tako przystepna, wymiary 71x45 bodajze - malutka ale wlasnie takiej mi trzeba. Tyle ze mam obawy - nigdy nie kupilam nic przez neta...
REBELDE COLCHO CMODA - COR DE ROSA vendas preos loja REBELDE COLCHO CMODA - COR DE ROSA preo lojas