Panienko trzymam kciuki, żeby synuś sobie poczekał jeszcze w brzuszku, odpoczywaj kochana
Cosya udanego remonciku życzę
Polianka tacy sąsiedzi są godni pożałowania, no, ale cóż zrobić. Polianko no to słuchaj tego

Lekarz mi powiedział główka na 38 tydzień

, brzuszek na 36

, ale powiedział, że to tak może być, że główka wyprzedziła brzusio
Martuśka powodzenia w tych wszystkich egzaminach i nie stresuj się za bardzo
Cayruś epi-no kupiłam sobie już dawno bo byłam przerażona wielkością mojej- no wiadomo

, zawsze była wąska, na tej stronce masz informacje o tym urządzonku
http://epino.net.pl/produkty.php, co do imieninek to zawsze obchodziłam 5 lipca, mimo iż wypadają gdzieś tam wcześniej po drodze

, co do swędzenia oczu być może to jakaś alergia....najpierw odstaw krem do twarzy
Ciamajdko ja myślę, że Twoje sny można śmiało spisać i zrobić z tego bardzo ciekawą książeczkę

jestem bardzo ciekawa ostatecznego efektu remonciku

Ciamajdko gratuluję wizytki

no i teraz kochana możesz śmiało przeć

a Twój plan dnia naprawdę mocno angażujący, uważaj na sioebie
Bogusiu86co do Twojego snu to chyba bierze się on z tych lęków i obaw, ja też co chwilę śnię, że rodzę, że coś się dzieje złego, ale musimy wiedzieć, że to normalne już na tym etapie ciąży...Bogusiu ja też jakoś nie trawię ludzi ostatnio, w hipermarkecie nikt Cię nie widzi, na poczcie nikt Cię nie widzi, ostatnio stałam pół godziny przed bankomatem na słońcu - myslałam, że umrę iiii???? nikt mnie nie widział
PAjeczko wydaje mi się, że kardiolog raczej nie powinna oceniać płodu,

nie masz czym się obawiać, ustalisz wszystko na wizycie u ginka, a skoro maluszek skopał CI serduszko, to świadczy o tym, że kopał nóżkami

Nie wyj kochana bo ja od początku mam paciorkowca i się nie stresuj, rozmawiałam na ten temat z lekarzem i wszystko jest ok jeżeli o tym wiesz
W 35 tc musisz przyjąć antybiotyk i podczas porodu poinformować o paciorkowcu i dostaniesz dożylnie - wszystko będzie dobrze...
Kasiu2506 to dobrze, że już z Twoim krzyżem lepiej, mnie za to boli kręgosłup w odcinku piersiowym, normalnie miejsca nie mogę sobie znaleźć, ja też słońce wolę zwykły magnez, zafunduj sobie jeszcze sok z pomidorków naprawdę pomaga
Bogusiu007 i jak tam prezent dla Pawła?
GSC zobaczysz, że z T. będzie lepiej

mamy chyba wszystkie takie wzloty i upadki, a co do wody to bardzo współczuję, nie wyobrażam sobie bycia bez wody w takie upały - echh, ale już chyba przywrócili:d
Andzia uważaj ze słońcem w trakcie w ciąży - przebarwienia to mogą pojawić się w sekundę
Ehtele no spiorę pupsko za to spalenie skóry, uważaj słoneczko żeby nie pojawiły się przebarwienia, w tym momencie ciąży jest naprawdę duuuuże ryzyko. Fajnie, ze wypoczęłaś w górkach

Cieszę się słoneczko, że już jesteś spakowana, co do Szymonka na pewno wszystko sobie wyjaśnicie...
MAma Aneta uważj na siebie, kurcze teraz to odpoczywaj i zero przeforsowywania
Kassia181 ja też się wiecznie duszę, no ale z siusianiem to podziwiam u mnie standard to 3 razy - taka nocna średnia

Anecia111 no to rewelka, teraz tylko pomyśl o sobie i dzidziulku i odpoczywaj, zbieraj siły itp

Koralowa życzę Ci zdrówka, a napisz kochana przy jakiej hemoglobinie dała Ci zastrzyki, no i czy bardzo bolą

Navijko no tak to już jest, ze martwimy się o nasze drugie połówki, ale skoro CI przeszkadza jego zachowanie to mu to wszystko powiedz, ale kochany jest, że spał na sofie

Aga NAtalia jesteś dzielną kobietą i wierzę, że ze wszystkim dasz sobie radę, naprawdę, odciągasz mleczko, odwiedzasz swoje księżniczki, życę CI siły i wytrwałości w tym wszystkim i pamiętaj, że wszystkie Ciebie podziwiamy i trzymamy baaardzo mocno za was kciuki. W końcu jesteś złotą medalistką w porodzie
Urszulko no ja po tym moim spadku to naprawdę wzięłam się za siebie, ale nie chodzi chyba tylko o mnie, tylko o dzidzię, chcę żeby była baaaardzo silna, a z tego co obserwowałam tabletki nic mi nie pomagają
Olu ja też słyszałam, że ubranka lepiej wyprać wcześniej, ale jeżeli chodzi o samo prasowanie to jak najpóźniej..Gratuluję udanej wizytki

A co to za lekarz, który ochrzania biedną kobietę w ciąży - tulę
Kolumnea cieszę się, że weselicho było udane
Jenny infekcje to niestety częsta przypadłość kobiet w ciąży, jest podwyższona temp. w pochwie, do tego lepsze ukrwienie i świetne warunki do rozwoju grzybicy, wszystko po porodzie wróci do normy
Moniczko peeling z kawy jest bardzo dobry, stymuluje krążenie, ja polecam zmieszać kawę rozpuszczalną z łyżką cukru i wodą i wcierać taką papkę

Bombusiu no to masz złoto nie męża w domu

, wiesz ja mam chyba taki podstępny plan, że jak będę w szpitalu to Darek chyba będzie prasował

Ech pewnie jesteś zachwycona zakupkami

cieszę się strasznie, że wszystko już będziesz miała skompletowane
Mallaika spokojnie, wszystko będzie dobrze, i nie nastawiaj się negatywnie na szpitale

znam koleżanki, które się ich panicznie bały, a później stwierdziły, że nie ma czego
Kasia2506 gartuluję wizytki, no to Twoja kruszynka na razie wielkoludem nie jest, ale wiadomo,będzie szczuplutką lalunią po mamusi
Niuunia ja dzisiaj robię pierożki z jagódkami - polecam do tego polane śmietanką

Zielona26 zazdroszczę CI tej hemoglobinki naprawdę pięna, cieszę się, że z wami wszystko oki
LEa28 ja za to chodzę jak kaczka

Różycznko po gynalginie to ja miałam całe majty mokre

więc się nie martw słońce, po wszystkich globulkach jest zwiększona wydzieloina
Moniczko gratuluję wizytki, no faktycznie duża Twoja dzidzia

Jeszcze raz do Pajeczki, kochana słuchaj nie zamartwiaj się, paciorkowca możemy przejąć od matki i w ogóle być nosicielem całe życie, ja miałam kontakt płciowy tylko z moim obecnym mężem, on tylko ze mną, i nie wiedziałam skąd to się tam wzięło - takie dziadostwo. Ogólnie paciorkowiec lubi układ pokarmowy i śmiało przechodzi z odbytu do pochwy, a tam sobie już super bytuje. DO tego leczenie jest bardzo trudne musi być ogólne, ja na początku ciąży miałam posiew i pisałam wam o tym paciorku. Leczyłam się cały miesiąc - wymiotowałam itp. - drugi posiew i co? I jajco
Lekarz powiedział, że ważne żeby w 35 tc wziąć antybiotyk - to będzie pierwsza dawka uderzeniowa i podczas porodu, potem jak maluszek się urodzi sprawdzić CRP i będzie dobrze....
Shiraa, Marulka u was oki?