R
RiSiA
Gość
dziewczyki ja zmykam musze isc na poczte no i jade z teściową na zakupy
dla siebie
musze jakąś letnią sukienkę sobie kupić
) a ona mi doradzi
życzę miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale nie spieszmy sie ja uważam, ze conajmniej do pełnych 38 tyg. trzeba nosic malucha w brzuchu
Bobmusiu ty już masz za sobą poród, wiec wiesz czym to "pachnie", więc ja chyba będę się bardziej stresowac, choć narazie nie stresuje sie w ogolepewnie nie będziemy mogły się doczekać
)
co do buraków, najgorsze jest to, że nawet mam w domu, ale maz juz mi wyciagnal sokowirowke wiec dzis pijemy i jutro tez
dobra lece na zakupy grillowo weekendowe do biedrony

i znów sie zaczną wycieczki po następnej szkole:-), a potem u Alanka znów na wiele, wiele lat
..... a ja nie lubić zebrań, a chodzić zawsze

:-) Zaraz zmykam na zakupy, a później naszykuję jakiś obiadek i trochę posprzątam
No i wiadomo-odpocznę
Przypomniały mi się od razu te porodowe i już zaczęłam się bać-wzięłam magnez i pomogło
No i należy pamiętać, że przyswajanie żelaza ułatwia witamina C-czyli np posiłek popijamy sokiem pomarańczowym;-)
A z tym lekiem to może o to chodzi, żeby tą bakterię usunąć...
Z tego co wiem odebranie przesyłki od kuriera trzeba podpisać

Ja też ostatnio dopłacałam ponad 200 zł i to już mi się wydawało kosmiczną sumą
;-)

ogolnie troche nas wkurzyla gin. pytalismy sie o zdjecie 3D, bo przeciez nie mamy, a ona - teraz to juz za pozno - super. pytalam sie ile wazy mlody - tak sie rusza i tak jest ulozony, ze nie moge zmierzyc, ale napewno ponad 2,5 kg - swietnie. dobre chociaz to, ze M ponagrywal nas troche na ktg (a pro po, ja mam robione od 28 tyg ciazy, na kazdej wizycie, tak samo jak wymaz z pochwy), takze filmik jakis mamy i serducho bijace :-):-):-). takze bardzo sie cieszymy, ze wszystko jest w porzadku, wiec teraz tylko czekac - tego to akurat nie lubie :-)
tykze wszystkie dokumenty i formularze potrzebne do rodzinnego i dzieciecego mam zalatwione i wypelnione. przynajmniej bede miec psyche wolna, ze M da rade 
. potem poszlismy sobie na sniadanko do Mc Donalda - bardzo zdrowo
, ale lubie ich sniadania i na ostatnie zakupy. polazilismy troche po centrum - przeceny masakra

mozna sie tak obkupic, ze... zal du...e sciska

ciuchy zaczynaja sie od 2,3 euro i to jakie

. Bylismy w H&M Mamma i C&A dla ciezarowek, kupilam sobie fajna koszule i podomke. na 90% w poniedzialek przyjedzie paczka z pl. czyli wszystko zalatwione!!! :-):-):-)