Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

super ze bedziecie mieli klime- bedziesz miala przyjemnie zim,no w domku!!!!!!!!!! ale dziwne ze powiedzieli ze sie sezon skonczyl- przecirz dopiero sie zaczyna.

cayra, kladz nogi wyzej na jakiejs duzej poduszce. Ja mam ogromna tendencje do puchniecia stop. Po calym dniu robia mi sie niezle balerony. Ale w nocy spie z ogromna poducha pod nogami, na noc smaruje je tez kremem lub zelem chlodzacym i rano mam takie pecinki, jakich nigdy w zycuiu nie widzialam u siebie.Nie wytrzymałam.. ide do sklepu po loda i jakieś ciastka.....
Cholera, moje baleronkowate stopy nie mieszczą się juz w sandałyyyyyyyyyyy...............![]()
hej dziewczynki
własnie weszlam z dworu z wizyty u lekarza upal potworny nogi mam jak dwa kołki. Narazie powiem co u mnie potem was poczytam.
Wiec jak weszlam do gabinetu moja gin rzekła "o jaka biedna, upaly daja znac" wiec chyba wygladam super haha na +22kg ja maluszek wazy 3,1kg lozysko moje juz dojrzewa, z maluchem ok, u mnie wszystko pozamykane jeszcze ale bardzo nisko. To byla moja ostatnia wizyta wiec czekam juz tylko na poród. Według usg to juz 39,5 tc niezle maly urósł hehe. Mam straszne napady głodu od wczoraj az mnie boli brzuch i mi niedobrze. Żeli na opuchlizne nie moge stosowac mam nie jesc soli i nie przyprawiac no i nogi w góre. Mały glowka w dół juz sie wstawil. No i chyba on nie lybi ginekologa bo jak ona mnie bada to on ucieka mi pupka pod zebra az boli.

,Zazdroszcze wam świezych owoców i warzyw chociaz z tego mozecie pokorzystac