reklama

Sierpień 2010

Mowie Wam nasza kolejka sie posypała :-p teraz każda moze sie rozsypać niekoniecznie z najdłuższym stażem :-p bądźmy zwarte i gotowe:P

Duralex bo jak sobie wspomniałam, ze jak przyjdzie mały na swiat to nie bede miała czasu umyc okien itd mimo tego, ze maz dobrze sobie radzi to mnie by to denerwowało, ze taka bezradna w tych domowych sprawach jestem dlatego porządki w szafach robie nawet :) - jeszcze została mi kuchnia do zrobienia :)

reklama
andzia1987-Witam!!O no prosze;)No to nie jestem tu sama z tej wioski hehe
duralex-No czesto własnie jest tak ze cisza spokoj zadnych boli przepowiadajacych a tu pach i na porodowke;p

Słoneczka zmykam pogromca porządków musi sie zmobilizowac i dokonczyc wiec wejde pozniej :)

limit dzisiejszych porodów wykończony trzymać sie kpolejki :-p

pospalam troche ,a tu takie wiesci!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:
GRATULUJE WUZELKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jenny - to nie prawda, ze nakladki tylko do konca 2 trymestru mozna nosic. ja wlasnie wtedy dopiero zaczelam je nosic, musialas rzeczywiscie kochana przeoczyc temat, bo juz o tym pisalam. ja nosze nakladki Medeli o takie:
MEDELA Osłona piersi Formujaca wklęsłe brodawki (1103566360) - Aukcje internetowe Allegro
moje sa ogromne i tylko w razie zimna no i dotyku (mocniejszego) "stawaly" i dlatego musialam je formowac.
liuzka - witamy :-):-):-) ja mam taki sam termin jak Ty - 4 sierpien, tyle ze 27 lipca mam cc.
kolumnea - gratuluje udanej wizyty :-):-):-)

a ja nadal mam teorię, że latem bąble szybciej dojrzewają od tego słońca ;) Posypiemy się zaraz jak nic :D

w sumie zauważyłam dzisiaj plusa tych upałów...pranie schnie z zastraszającym tempie :P

Luizka, spoko, fordon to nie aż taka wiocha. wszystko jest pod nosem no i nie ma korków jak w centrum ;) a na jakim osiedlu mieszkasz?

A my zrobiliśmy dla tatusia spaghetti. Co prawda prawie nic nie czuje, ale sos bolognese to z zamkniętymi oczami mogę zrobić :P a no i żeby nie było, nie z paczki tylko taki home made z pomidorkami z puszki :) Zaciągnęłam się potartym czosnkiem i trochu poczułam zapach...a tak to nic...masakra...może po jutrze wróci. AAA! i dzwonił pan kurier. jutro przed południem będzie klima :D

Właśnie miałam napisać, że u mnie się rozpadało... ALE ALE!!! Co tam ulewa, co tam upały.....!!!!!!!!!!!!!!!

WUZELKU, wspaniała wiadomość!!GRATULACJE!!!

Aż się poryczałam normalnie.... Ale super... JA TEŻ JUŻ CHCE DZIECIACZKA !!!!!!!!!!!!!!

Kolumnea, gratuluję udanej wizyty :-)

Luizka4don, witaj wśród nas :-) Wstaw sobie suwaczek :-)

Pajka tylko co my będziemy robić jak już wszystko będzie zrobione :)
Luizka nie strasz, bo ja generalnie nie mam objawów, a nastawiona jestem na poród pod koniec lipca :)

reklama
Ale ja sobie tak rozmyslałam ostatnio i to często, ze pewnie posypie sie pierwsza (no nie liczę AgiNatalii) taka Mamuska co by człowiek w ogóle nie pomyślał,.... tak jak wody chlupną to nie ma zmiłuj, na porodówkę rodzić i już:))))) ale fakt nie miała dziewczynka długiego porodu, licząc od silnych skurczy to 2, 3 godz. i po bólu hmmmm marzenia:))))

Olu przesyłam Ci duuuzo dobrych fluidków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry