Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam siły ... A gdy nogi w dole to zaraz robią się jak BALONY !
Jutro dokończę ...

Nie dość, że na brzuchu to na udach i po wewnętrznej i po zewnętrznej stronie + pupa.

Tak w ogóle to trochę zazdroszczę tym kobitkom,które znają dokładną datę narodzin swoich dzieci ...
Też bym w sumie tak chciała ...
, narescie 2 dzien pod rząd jest czym oddychac
czuje sie jak w 7 niebie 
, wiec jak ktos nie lubi to moge z milą checią poprasowac 
, ostatnio jak byłam na weselu, Para młoda pusciła ją dla swojej 3-miesiecznej córeczki 

duszno mi, słabo, chyba sie czymś strułam - mały fika koziołki wiec sie nie martwie, a tutaj musze troszke ogarnąc jeszcze bo goscie o 19 przyjdą
a on zbytnio nie jest chętny do spełniania moic zachcianek, a teraz mi mowi Kochanie to ja Ci pojde po tego arbuzika
oj jaka radosc moja :-)

za mna kolejna nie przespana noc, dzisiaj kapiel bralam o 3 nad ranem, a co... nie wiem jak Wy ale jak ja sie nie wyspie to koniec. nie chodzi mi o pelne 8 h snu (bo tego od grudnia nie urzyczylam) ale napewno nie siedzenie godzinne w wannie o 3 nad ranem. 

niech Ci Bozia w tlusciutkim dzieciatku wynagrodzi (to tekst mojego kuzyna) i wspolczuje kochana hemoroidow :-
:-) nie ma to jak tulanko T :-)

metoda z kislem do kompotu - znana i stosowana w mojej rodzinie - duuuuuuzo lepszy kompocik 
:-):-):-)

, a w Twoim szpitalu nie ma klimy??

21 to moj dzien urodzin :-)
. jak zaczelo dzialac to 30 st pokazalo w domu. a teraz juz 25 :-) no zobaczymy, mozna przetestowac i w razie czego oddac do sklepu.