koralowa
Mama swego synka
Heja. 
U mnie rano bylo ok a teraz znow duszno i parno. :/ Nie wiem jak ja posprzatam ta chate.
Wspolczuje tym, ktore sie mecza w nocy. Ja odkupac nie mam ze spaniem problemow. Zasypiam dosc szybko i leze na lewym boku cala noc w zasadzie. Gdyby nie pobudki o 5 serwowane mi przez meza to byloby ok. Wtedy to przewaznie przekrecam sie na drugi bok, ale z trudem, bo brzuch przy spojeniu lonowym mega boli. Na siku tez w nocy nie wstaje. No i spie... w zasadzie 11-12h.
I do tego... w te upaly, przy wlaczonym wiatraku opatulam sie kolderka calutenka.
A jak jest juz mi goraco to odlasniam piersi i stopy, ale kolderka na brzuchu jest. Jak odslonie to maly zaraz sie wiercic zaczyna. Zakrywam - spokoj do rana. Widac cieplolubny, po mamusi. 
Dziewczyny, nie straszcie. Polowa lipca a wy juz sie sypiecie. Ej no. Nie wiem co tam u MArtitki, czy urodzila czy nie, ale mocno trzyma kciuki jesli jeszcze jest w trakcie. A jesli urodzila to gratuluje!
Piszecie o mega apetycie i ze pojawia sie na 1-2 tyg przed porodem. Ja zauwazylam to juz od paru dni.
A ja nie chce jeszcze rodzic!
U mnie rano bylo ok a teraz znow duszno i parno. :/ Nie wiem jak ja posprzatam ta chate.
Wspolczuje tym, ktore sie mecza w nocy. Ja odkupac nie mam ze spaniem problemow. Zasypiam dosc szybko i leze na lewym boku cala noc w zasadzie. Gdyby nie pobudki o 5 serwowane mi przez meza to byloby ok. Wtedy to przewaznie przekrecam sie na drugi bok, ale z trudem, bo brzuch przy spojeniu lonowym mega boli. Na siku tez w nocy nie wstaje. No i spie... w zasadzie 11-12h.
I do tego... w te upaly, przy wlaczonym wiatraku opatulam sie kolderka calutenka. Dziewczyny, nie straszcie. Polowa lipca a wy juz sie sypiecie. Ej no. Nie wiem co tam u MArtitki, czy urodzila czy nie, ale mocno trzyma kciuki jesli jeszcze jest w trakcie. A jesli urodzila to gratuluje!
Piszecie o mega apetycie i ze pojawia sie na 1-2 tyg przed porodem. Ja zauwazylam to juz od paru dni.
A ja nie chce jeszcze rodzic!
Wystarczy ze nie ma mnie chwile i wy juz naskrobiecie kilka stron
Ale super ze forum aktywne 

o ludzie....