Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tez sie juz na zakupy nie nadaje
W tym miesiacu ostatnie zakupy dla dzidzi i wreszcie spokoj. W kazdym sklepie patrze tylko gdzie by dupsko posadzic hehe
nawet my "poludniowcy" nie mamy i zyjemy, jak cos to oddacie
a u mnie w nocy i z rana tez bylo ZIMNO az sweterek ubieralam jak z domu o 8 rano wychodzilismy
2 dni temu zakupilismy w promocji takie wiatraki pod sufit z lampa...piekne to to moze nie jest ale efekt 5*****
(ale to byla drzemka popoludniowa bo o 7 rano to by chyba oberwal przez lebek
) Mek znow na rybach - a niech idzie i sie relaksuje moczac kija - przynakmniej wiem ze nie pije po knajpach:-) a i rybki sa swieze....czasem mi teskno, a niekiedy sie ciesze bo mam czas dla siebie
Akcja z lekarzem - no comments...ponizej pasa.Tulam!
A z kolejka w sklepie super!!!
Teraz juz nie za bardzo ma gdzie umknac...w dol chyba tylko hehe!!! Ale chwile grozy sa....
po pierwszym ktg
Jeden z moich skurczow HB doszedl na wykresie do 80 i pigula pyta sie czy nie boli
tzn czy nic nie czuje. Mowie ze nie boli ale brzuch sie stawia codziennie. Pochichraly sie ale nic rozkurczowego nie dostalam
macica cwiczy intensywnie...Pobrano mi wymaz na paciorka. Nie spodziewalam sie ze juz i na samolocie nieogolona z letsza wyladowalam
szyjki oczywiscie nikt nie ogladal. Marudzilam fest i ginka zalaczyla male usg zeby zobaczyc to lozysko. Tlumaczyla ze musi ono dojrzec do porodu ale jest mega wydolne i da rade nawet do 42 tyg...stad tych wod tak duzo tez.Dawka lekow na cisnienie z podwojnej zrobila sie potrojna
do torby dorzucialm wiec skarpetki
. Potem poszlismy z Mkiem do komisu dzieciecego ale nie bylo zadnych fajnych wozkow

No i mandat 90 euro
dobrze ze kase mielismy boby nam na policyjny parking odholowali. Ryczalam jak bobr - bo mi strasznie szkoda tej kasy bylo!!!!M mnie utulal i zabral na lancz do knajpki...kochany.Coz pieniadze rzecz nabyta.
i jeszcze mowi ze sie do wozka dolozy skoro nie przyjezdza
Moj brat za wlasne pieniazki kupil kocyk dla Matyldy
To chyba jedyne co mnie pozbieralo dzis do kupy po tej akcji z mandatem....Ciamajdko róznica jest 4 dnija to marze o normalnej ruchliwości i możliwośći zaciśnięcia nóg a nie siedzenia jak krowa na polanie
Luizka bardzo dobre wieści))) (a napisałam Lea)
Pajko to na kiedy by Ci wychodził "nowy" termin???
niby nic, ale przy przeterminowaniu to jednak cosDziewczynki drogie prosze o nie wbijanie sie w kolejke :-) dajcie sie lipcówkom rozpakowaćTak czy owak wielkie gratulacje
![]()
wpychamy sie w kolejke 
Basię przed chwilą położyłam, bo długo posiedziałyśmy na dworze-przynajmniej wieczorem jest fajnie na zewnątrz
Fachowcy ze spółdzielni "naprawili" windę-nie zatrzymuje się na żadnym piętrze-tylko na parterze i na 10-super (dobrze, że mieszkam na 9, to tylko jedno piętro schodzę lub wchodzę
)

,a Julka powinna sobie jeszcze troszke posiedzieć w brzuszku. Zaczęłam odczuwać prawdziwe dolegliwosci ciążowe
tzn, syrki puchną i dłonie, ale to idzie jeszcze znieść, do przyjemnych odczuć nie należy natomiast stopa córci w moich żeberkach, które ostatnio bardzo sobie upodobała
no i znowu dopadł mnie wilczy głod jak na początku ciąży, w II trymestrze ładnie sie trzymałam a teraz nie moge sie powstrzymać od jedzonka, masakra, na wizycie dobije chyba 20 kg, ale niestety musze z tym żyć
No i ostatnio dostaje szału jak kogo nie spotkam to wali tekstem "to ty jeszcze nie urodziłaś" jejku oni myślą że w ciąży chodzi sie 5 miesięcy ? Parówy jedne
a ja termin mam na 21.08. Troszkę sie tym martwie, bo naprawde zaczynam wyglądać jakbym miała już sie rozsypać i podobnie jak do fiuu, znajoma ostatnio powiedziała ze puchnę na twarzy, to już napewno wkrótce zacznie sie cosik dziać
ale ja wytrzymam chociaż do końca lipca, MUSZE, MUSZE :-)
ale na każdą z nas przyjdzie kolej.

bo ja to z tych co u dentysty jada na znieczuleniu glownie;-)
o pierscionkach nawet nie wspominam a rylko tez mam jakies nalene:-(Apetycik tez ogromny i tak sobie przybieram po 0,5 kg na tydzien
Dla pociechy dodam ze moja waga domowa klamie i na wizycie wazylam mniej niz sie spodziewalam
poracha chyba im te kabelki pogryze...bo jak czytam o porodach to wlasnie klada na ktg i LEZEC I KONIEC!!!
A wyobrazcie sobie frustracje jak my bedziemy przeterminowane a sie zaczna wrzesniowki sypac
po Ice Tea zreszta tez...I u mnie tez samotny wieczor, bo Mek to sie pewnie zjawi jak juz bede chrapac:-(
takze jutro rano ruszamy na Wawe, nie radzil zostawac tutaj. 3majcie kciuki, zebysmy przetrwali podroz, bo jutro im blizej Wawy tym ma byc goręcej, do 42 stopni.