reklama

Sierpień 2010

luizka4don no to super, że wizyta udana :-)

a jak sobie tak siedzę i się zastanawiam jak to będzie bez brzuszka :-p już zapomniałam :rofl2: Człowiek przyzwyczaił się, że ma na czym położyć rękę i posmyruszyć -wiem wiem, głupoty pisze :-p

wcale nie ja tez sie zastanawiam jak to bedzie bez tych ruchów tak jakos pusto:) no ale cos za cos

Luizka no to trzymam kciuki

ja juz zmykam o oczka mi sie zamykają buziam brzusie miłego dzionka życze

reklama
ja to marze o normalnej ruchliwości i możliwośći zaciśnięcia nóg a nie siedzenia jak krowa na polanie:-D
Luizka bardzo dobre wieści:)))) (a napisałam Lea)
Pajko to na kiedy by Ci wychodził "nowy" termin???

Ostatnia edycja:
tez tak myslalam kilka razy jak to bedzie i doszlam do wniosku,ze nawet nie zauwazymy bo bedziemy zauroczone naszymi skarbami!
Ciamajdko ty to jestes naprawde udana ale porownanie trafne w 100% z ta krowa,

Riba pomyliłam się!!!! :-Dmiało byc do Luizki, upał mi wali w dekiel chyba:)))))))) juz poprawiam. dzieki że zwróciłas mi uwagę, bo by się wszyscy zastanawiali;P

Ostatnia edycja:
o jeju :) jak się cieszę z nowych informacji :) dziewczyny z tymi zmniejszonymi wodami- trzymajcie się dzielnie.
Dzisiejszy dzień był okropny, a jutro ma być tylko gorzej. Znajoma pielęgniarka stwierdziła, że zaczynam puchnąć przedporodowo i nie daje mi już dużo czasu. Twierdzi, że w 2 tygodnie się rozpakuję. Trochę już o tym marzę- bo upał daje mi się we znaki, ale z drugiej strony rodzic w taki żar, to nic przyjemnego... ojeju.

fiuu ulalala:) mi też niesamowicie źle w ten upał.. nie wyrabiam już, zastanawiam się gdzie jest granica mojej wytrzymałości..

ja to idę, juz kilka minut temu miałam iść...;-)

Riba, rozumiem.. trzymam mocno za Ciebie kciuki.. zrobią Ci wszystkie badania i bedzie dobrze:-)

dzieki dziewczynki za dobre słowa.. za wszystkie oczywiscie takze trzymam kciuki.. Wasze wsparcie jest nieocenione

reklama
napisalam wiadomosc od Lea na goracej.
Nektarynko - ja rowniez zycze Ci aby wszystko bylo w porzadku :)

i Wam kochane dziekuje za mile slowa!!!!!!!!!!!!! jutro napisze co i jak - mysle ze nie zatrzymaja mnie, jak cos tylko powiedza kiedy przyjechac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry