Bombusiu ja nie wiem co CI dozorcy mają za problem, dosłownie dzień świra, u mnie jest to samo, że jak trzeba ściąć jakieś pnie, lub kosić trawę to robią to tuż po godzinie 6tej mam ochotę wtedy otworzyć okno i powiedzieć, że zasnęłam 2 godziny temu bo było mi bardzo gorąco i chcę pospać.....Bombusiu co do pakowania, moja siostra wzięła nad morze taką walizkę, którą ja brałam do Hiszpanii na 2 tygodnie z Darkiem

i ja nie wiem co ona tam spakowała

Co do wyjazdu syna to kochana teraz sobie odpocznij, nabierz oddechu bo póxniej będziesz miała dwójkę
Bogusia007 takie wymioty i biegunka to podobno przed porodem, co do tego drugiego to od tygodnia mnie budzi, ale wydaje mi się, że to przez upały, baaardzo dużo piję...
Pati no to świetnie, bardzo się cieszę na wasze mieszkanko no i już niebawem zacznie się jazda

w stylu "urządzanie" życzę wam szybciutkiego urządzenia
KAsia2506 no właśnie Polska jest teraz najcieplejszym krajem Europy, nawet w Hiszpanii nie jest tak gorąco i śmiać mi się chce jak ktoś wybrał wczasy w ciepłych krajach, tak to jest wybiera się tropiki, a tu w Polsce się tropiki zrobiły

:
Panienko bardzo mocno kciukasy za wizytę zaciśnięte
LEa28 nie przejmuj się słoneczko, to, że jest nisko i szyjka krótka to jeszcze nic nie znaczy, pamiętaj, że to dla Twojego dobra, a przy okazji pooglądasz sobie niuniusia i będziesz pod dobrą opieką, a w takim stanie możesz jeszcze dłuuugo pochodzić
Kassia181 oj zazdroszczę tej paczki, ja na swoją czekam tak na jutro lub w poniedziałek

i też dzisiaj mam w planie umyć wszystkie okna, bo w końcu zawieszę swoje pierwsze firanki
Malagonia ja jeszcze nie miałam ani razu KTG, a podobno fajnie jest słuchać bicia serduszka, u mnie tylko na USG sprawdzają serducho...i przez chwilkę słyszę jego rytm a mogłabym stale
Żanetko współczuję CI tego samopoczucia, ale nudności mogą być też od tego piekielnego gorąca...
Martuśka lekarz ocenia łożysko przy pomocy USG, patrzy na jego grubość, rozpiętość i przepływ krwi.. No to nieźle z tymi upławami, pewnie nieźle Cię nastraszyły, swoją drogą ja chyba muszę zakupić paski testowe......
Starlet ja szczoteczki nowej nie kupiłam i mam nadzieję, że swoją zdążę dorzucić, muszę sobie zrobić listę rzeczy na dorzucenie bo inaczej połowy zapomnę

:d Kochana wszystko w swoim czasie, moze i się nie szykuje, ale złapać może w każdej chwili
Ciamajdko oj widzę, że będą się odbywały szaleństwa na gitarze

a nie przeszkadza Ci, mnie ostatnio wszystko co głośne tak strasznie przeszkadza, że tylko chodzę po domu i wszystko ściszam

Ciamajdko nie denerwuj się słońce....to hormony..oddychaj i mów "To tylko hormony"
Zielona26 tak jest zgadzam się w 100% ciąża tylko do 7 miesiąca, ale u słonia chyba 2 lata trwa

A co do siary to u niektórych kobiet nic nie cieknie słońce a przystawianie malucha po porodzie ma na celu pobudzić laktację, on wyssie może kropelki, które tam są, a wcale nie wyciekają, ale na drugi trzeci dzień zobaczysz co się będzie działo. Nawet sama możesz ponaciskać sutki kilka razy, podejrzewam, że na drugi dzień kropelki się pojawią
Żanetko no tak to jest jak ktoś jest nowy i wiesz taki służbista, jejciu współczuję CI tego napięcia z KTG ja pewnie też bym zawału dostała, chociaż pewnie bym pukała malucha w brzuch, żeby właśnie wylewu ze strachu nie dostać...
KasikZ kciukasy za wizytkę zaciśnięte....
Ewelinko2106 zazdroszczę CI tego wiatraka, oj chyba będę musiała zainwestować
Mama Mikołaja dzięki
Jenny83 ja też jestem tego samego zdania, wolę, żeby czop dobrze chronił szyjkę, bo wcześniejsze odejście wcale takie dobre nie jest...
Polianko co do biustu to żaden balsam niestety nie pomoże, może tylko troszkę ujędrni skórę. Jeżeli chcesz naprawdę podnieść biust i go ujędrnić to po pierwsze masaż, a po drugie ćwiczenia. Możesz piersi codziennie przejechać szorską gąbką, tak żeby były ukrwione. W internecie znajdziesz mnóstwo ćwiczeń na biust - naprawdę dają rewelacyjne efekty, ja ostatnio śmigam bez stanika bo mi duszno i cyce opadają, ale kilka razy poćwiczę i jest super

a co do balejażu to nie wiem
Rozalko dobrze, że KTG w porządku i nie płacz słoneczko już niedługo, tulę bardzo mocno....
Monika373 no widzę, że przygotowywujesz się ostro

podziwiam
Nektarynko no cóż będę trzymała kciuki oby maluch jednak się obrócił, a z wodami to być może więcej pij, ja słyszałam, że ilość wód też zmniejsza się gdy mało się spożywa płynów. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Kiniusia mam nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie, już niedługo i będziesz tuliła swoje szczęście, niech aniołki czuwają nad wami

będzie dobrze

Cała armia tu trzyma za was kciuki
Luizka4Don no to maleństwo pcha się na świat

trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się dobrze, a z tym przewracaniem na boki mam to samo

w każdej pozycji źle
NAvijko u mnie tez klima i to chyba w takie upały ratuje życie, dobrze, że z wami wszystko w porządku no i energiczny dzidziuś Ci się szykuje

Współczuję tej blokady, mnie sie ostatnio upiekło gdy już zakładali udaliśmy głupków i zabraliśmy się i odjechaliśmy

Pajeczko w sumie tę pare dni nie jest aż takie złe, mnie lekarze licza od ostatniej miesiączki, z tym, że nikt mnie nie pyta o owulację, a wiem, że była baaaaardzo opóźniona bo u mnie cykl trwa 36 dni...Co do porodu ja nie muszę zgłaszać...
Izunia już nie jesteś pierwsza z tym wilczym głodem

ja mam to samo...stale mam ssanie w żołądku....A takie teksty to naprawdę są powalające, ludzie myślą, że my króliki jesteśmy.,.,,echh
SArko nie denerwuj się maluszek na pewno sobie jeszcze posiedzi....
Sierpien widzę, że nocny, albo ranny ptaszek jesteś, ja też w ogóle nie mogę zasnąć, dlatego do 4 tej nad ranem siedzę, a gorąc mnie budzi, wiec codziennie tak po 3 lub 4 godzinki śpię

i w ogóle nie jestem śpiąca
Marii79 witamy serdecznie
Miłego dzionka u mnie w cieniu zapowiedzieli 35 stopni

topię się