Witam

ja juz po wizycie u dentysty...obyło sie bez znieczulenia, pobolało troszke ale jak siedziałam na fotelu to sobie pomyslałam tylko takie cos " na porodowce napewno bedzie bardzej bolało ;-)", zęba robiła mi około 2 godzinek

i to nie zrobila do konca bo trzeba zrobic zdjęcie RTG...czyli po porodzie znow czeka mnie wizyta u dentysty...poza tym pospałam sobie od 12do 15 i obudzilam sie cała mokra

yh te temperatury...
marii79- Wiatj
Ciamajdko - będzie dobrze, ale patrze ze ten Twoj braciszek czesto sklada Ci wizyty....a co do placzu tez dzis jestem jakas placzliwa...
Pajeczko- ja takze ostatnio zakupiłam sobie dwa staniki do karmienia, i to w rozmiarze 75 G

z miseczki D do G mi urosły
Marulka- oczywiscie Wszytskiego Najlepszego Meżowi, i z okazji rocznicy Ślubu
Ola - ja bym poszła w sandałkach, są teraz bardzo modne
Bogusia007 - ja takze mam ostatnio powtarzające sie sny

, mam nadzieje ze dzis czujesz sie juz lepiej

. zycze udanego wypoczynku
Kasia2506 - niedlugo czekają nas ogolnie nie przespane noce hehe
Pati1982- mam nadzieje ze wszytskie wyniki beda prawidłowe
Bogusia86 - ja takze ostatnio mam bole bioder

, ale to chyba normalnie pod koniec ciązy tak ?
Milusia83 - hehe to upieklo Ci sie z tym mandatem
plianna - moja doktor mowila ze ciąza donoszona jest od skonczonego 37 tygodnia...
różyczk@- wszytsko bedzie dobrze zobaczysz
Przeczytałam opowieść lipcówki
nie wiem czy to hormony - czy może ta właśnie opowieść uświadomiła mi wagę tego co ma się wydarzyć w moim życiu - monitor zlewam mi się w jedną plamę:-(
Będę matką, będę odpowiedzialna za sen mojego dziecka - małego, kruchego i całkowicie zdanego na mnie...
Będę odpowiedzialna za wychowanie go na człowieka - Boże doświadczamy największego cudu tego świata....
Bardzo ładnie to ujełas

!
Monika8112- to moze Ty bedziesz następna
Panienka- powodzenia na wizycie
Puchatko- dbaj o siebie, a rozstepy takze i mnie nie omineły, mam je praktycznie na całym brzuchu...
Pajeczko- za to umnie cisnienie jest zawsze bardzo niskie...
Riba_1 - gratuluje dorodnego Bobaska
Kasikz - gratuluje wizyty
shyla - Witaj !
Mama Aneta - mam nadzieje ze wszytsko sie ułozy ;-)
Uff nadrobiłam