reklama

Sierpień 2010

Pajkaa Ja mam dokładnie taki jak wstawiłaś zdjęcie, Nim się pryska na pepuszek 2-3 razy dziennie, a później przejeżdża się patyczkiem do uszu żeby dokładnie wysuszyć. Próbowaliśmy to robić na lalce :-) Ale Nas uczyli, żeby pępuszek suszyć samym patyczkiem tak 4-5 razy dziennie, czyli 2-3 razy bez pryskania, a pepuszek po takiej higienie odpada max do tygodnia :-)

reklama
riba no to swietnie, ze z maluszkiem wszystko dobrze, troszke pojeździsz na KTG, ale wiadomo to dla dobra dzidzi:)
kasikz Tobie również gratuluje udanej wizyty, a polip pewnie sie wchłonie, tak często bywa:)

U mnie brak tlenu nadal:(((((

Shyla-widzę, że Ty pojawiasz się i znikasz:blink: Witaj zatem z powrotem:tak:

Shyla pojawiasz się i znikasz :-P ale witamy ponownie. 16 sierpnia to także mój termin :-) ale coś czuję, że wcześniej się rozpakuję i nie mam nic przeciwko jeśli to nastąpi byle lipiec przechodzić a w sierpniu niech się dzieje wola Boża :-)

Witajcie :-)
Ja lubię pojawiać się i znikać :-)
A tak naprawdę obowiązki mnie wchłonęły do tego domowy komputer wysiadł (dysk) a ze na gwarancji jest to musiałam czekać 4 tygodnie na naprawę :/
Niunia życzę Ci żebyś się szybko rozpakowała:tak: ja mam już dość :/ pogoda wykańcza...

Shyla, szkoda że się dzidzia nie przekręciła :/ Przynajmniej wiesz,że do 16.08 ma siedzieć.A wlaściwie czemu tak późno robią to cc? Przecież wcześniej coś samo może sie zacząć,prawda?

Lekarz mi mówił ze nie ma szans u mnie przekręcenie się dzidzi ze względu na zwężenie miednicy:/ dziwna mam budowę :/
Sama nie wiem czemu tak późno robić będą CC ,normalnie mój termin ostateczny wypada na 24 sierpień a to jest już 41 t.c i ordynatorka w szpitalu mówiła ze CC robią tydzień przed terminem...
To prawda ze szybciej coś może się dziać, i dlatego lekarz prowadzący mnie co drugi dzień uświadamia (bo co 2 dzień mam KTG) ze jak coś się będzie działo to od razu do szpitala...

A i od miesiąca mam anemie...hemoglobina cały czas spada...

Ostatnia edycja:
Dzięki Bogusiu :) to juz go sobie zakupiłam bo on chyba bedzie lepszy w użyciu niz spirytus :P

No cisnienie 120/70 :) wracamy do żywych

ale nadal mi jakos słabo:( to od tej pogody :( jutro ide na wizyte a po wizycie ide na obiad z emkiem :P i sesje zdjęciową z brzusiem:P

Witam sie melduje że nadal w dwupaku chociaż po ostatnich nerwach nie wiem ile jeszcze wytrzymam ,nawet nie próbuje was nadrobić bo szans brak .U nas pojawiły sie spore problemy :-(nawet nie bede opisywać bo na samom myśl mi sie ryczeć chce :wściekła/y:
naszczeście pomalutku wracamy do normy mam nadzieje że przed porodem jeszcze wszystko sie ułoży do lekarza nie dzwoniłam zabardzo sie bałam ze mnie położy do szpitala a tego by jeszcze brakowało :-(bede czekać do wizyty którą mam 23 wiec już nie długo zawsze to kolejny tydzień do przodu ,z pozytywów to ze chociaż czas mi szybko leci :-):-)cały czas w biegu .

Witam sie melduje że nadal w dwupaku chociaż po ostatnich nerwach nie wiem ile jeszcze wytrzymam ,nawet nie próbuje was nadrobić bo szans brak .U nas pojawiły sie spore problemy :-(nawet nie bede opisywać bo na samom myśl mi sie ryczeć chce :wściekła/y:
naszczeście pomalutku wracamy do normy mam nadzieje że przed porodem jeszcze wszystko sie ułoży do lekarza nie dzwoniłam zabardzo sie bałam ze mnie położy do szpitala a tego by jeszcze brakowało :-(bede czekać do wizyty którą mam 23 wiec już nie długo zawsze to kolejny tydzień do przodu ,z pozytywów to ze chociaż czas mi szybko leci :-):-)cały czas w biegu .

to trzymaj nam sie ciepło i nie stresuj:(

Bogusiu86 - do szpitala mam jakies 20 km :-), w hh nic nie jest blisko. takze zawsze jak jakas wizyta lub inny termin - M musi z pracy przyjezdzac, chyba ze zostawi mi auto i sama pojade, ale wtedy on jedzie okolo godz u-bahnem do domu (jak dobrze i nie ma przesiadek)

Shyla - w niemczech chyba tak maja, ze tydz przed terminem robia cc. u mnie tez tak jest. tez troche zdziwiona bylam, bo przeciez duze prawdopodobienstwo, ze cos sie samemu zacznie.

Witam :tak:
ja juz po wizycie u dentysty...obyło sie bez znieczulenia, pobolało troszke ale jak siedziałam na fotelu to sobie pomyslałam tylko takie cos " na porodowce napewno bedzie bardzej bolało ;-)", zęba robiła mi około 2 godzinek :szok: i to nie zrobila do konca bo trzeba zrobic zdjęcie RTG...czyli po porodzie znow czeka mnie wizyta u dentysty...poza tym pospałam sobie od 12do 15 i obudzilam sie cała mokra :sorry2: yh te temperatury...

marii79- Wiatj :tak:

Ciamajdko - będzie dobrze, ale patrze ze ten Twoj braciszek czesto sklada Ci wizyty....a co do placzu tez dzis jestem jakas placzliwa...

Pajeczko- ja takze ostatnio zakupiłam sobie dwa staniki do karmienia, i to w rozmiarze 75 G :szok: z miseczki D do G mi urosły :szok:

Marulka- oczywiscie Wszytskiego Najlepszego Meżowi, i z okazji rocznicy Ślubu :tak:

Ola - ja bym poszła w sandałkach, są teraz bardzo modne :tak:

Bogusia007 - ja takze mam ostatnio powtarzające sie sny :baffled:, mam nadzieje ze dzis czujesz sie juz lepiej :tak:. zycze udanego wypoczynku :tak:

Kasia2506 - niedlugo czekają nas ogolnie nie przespane noce hehe:tak:

Pati1982- mam nadzieje ze wszytskie wyniki beda prawidłowe

Bogusia86 - ja takze ostatnio mam bole bioder :baffled:, ale to chyba normalnie pod koniec ciązy tak ?

Milusia83 - hehe to upieklo Ci sie z tym mandatem :tak:

plianna - moja doktor mowila ze ciąza donoszona jest od skonczonego 37 tygodnia...

różyczk@- wszytsko bedzie dobrze zobaczysz :tak:

Przeczytałam opowieść lipcówki

nie wiem czy to hormony - czy może ta właśnie opowieść uświadomiła mi wagę tego co ma się wydarzyć w moim życiu - monitor zlewam mi się w jedną plamę:-(

Będę matką, będę odpowiedzialna za sen mojego dziecka - małego, kruchego i całkowicie zdanego na mnie...
Będę odpowiedzialna za wychowanie go na człowieka - Boże doświadczamy największego cudu tego świata....:tak:

Bardzo ładnie to ujełas :tak: !

Monika8112- to moze Ty bedziesz następna :tak:

Panienka- powodzenia na wizycie :tak:

Puchatko- dbaj o siebie, a rozstepy takze i mnie nie omineły, mam je praktycznie na całym brzuchu...:sorry2:

Pajeczko- za to umnie cisnienie jest zawsze bardzo niskie...

Riba_1 - gratuluje dorodnego Bobaska

Kasikz - gratuluje wizyty:tak:

shyla - Witaj ! :tak:

Mama Aneta - mam nadzieje ze wszytsko sie ułozy ;-)

Uff nadrobiłam :-D

Shyla - w niemczech chyba tak maja, ze tydz przed terminem robia cc. u mnie tez tak jest. tez troche zdziwiona bylam, bo przeciez duze prawdopodobienstwo, ze cos sie samemu zacznie.
Mnie tez to zdziwilo nawet nie pytalam ,widocznie wola jak dzidzia dłużej posiedzi w brzuszku :-)
w razie jak coś się zacznie szybciej to trzeba lecieć do szpitala...
zanetka905 hallo :-)

ps- staram się nadrobić wszystkie posty od czerwca , ale chyba nie dam rady :sorry2:
teraz będę się starała być na bieżąco :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
zmykam dziewczynki się połozyc jak dam rade to sie jeszcze odezwe dzisiaj a jak nie to odezwe sie jutro poznym popołudniem.
Jutro wizyta na 11:20 potem ide z emkiem do parku na obiad a potem do tesciow i dopiero do domciu takze jak cos odezwe sie poznym popołudniem. Jakby mnie nie było juz dzisiaj to życzę deszczyku chłodku i spokojnego weekendu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry