Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Mama Aneta hej hej, witaj!!!!! jak Kubuś z rozbitym czołem???przeszło???
navijka czkawka czasem mnie denerwuje, ale ciesze sie, ze ją ma dość często, bo wiem, ze tam w brzuszku jest ok jak mniej sie rusza np. dziś w tą duchotę.....co do szpitala to lichutko u Was???? u nas wymagania też są, ale prześcieradeł nie wołaja kurna nooo, nie bardzo wiem co Ci doradzić, bo opinie zawsze sa podzielone o szpitalach, ja bym wybrała pewnie ten bliżej domu.
Dorciana nie zamartwiaj sie kochana, będzie dobrze, bądź dobrej mysli, pisz częsciej do nas
Anecia1111 budzik w telefonie niezastapiona sprawa, ja bez tego w życiu bym na czas nie wzięła leku))
Wysłałam M do Biedrony sa tam przepyszne lody-rozki aż po 0,99 zł he he rózne smaki-polecam, no rewelacja ja zjadłam dziś.....3 paplasiam za łaskomatwo, ale to przez ten upał tylko lody, owoce...no i gotuje sie bób, ale w kuchni już jest niewyróbka(((
![]()
Kubie w poniedziałek zdieli i było wsio dobrze nawet stupek odpadł w środe puściłam go do żłobka i na podwórku sobie rozdrapał zaczeła lecieć krewka więc zdecydowałam że pojade jeszcze raz z nim do chirurga a ten zdecydował aby jeszcze raz zszyć
pytałam sie czy konieczne bo to przecierz tylko zadrapanie ale ten sie upar że tak
wiec jeszcze raz mu założyli , 22 zapisałam go na zdięcie ,najbardziej jestem wk....a na panie w żłobku jak mogły niezałuwarzyć ze dziecko sie drapie
wiedziały że miał zdejmowane szwy i prosiłam aby na niego uważały
że odbiore najszybciej jak sie da.
buła