reklama

Sierpień 2010

Anecia no chata wolna więc i na amory sie zbiera,a M śpi teraz jak go Bóg stwoarzył , więc siła wyższa:)))
Bogusia86 sen powalający kochana...powodzenia na wizycie...a sex dla Was jak najbardziej wskazany, a moze akurat by cosik przyspieszło, aby malutka była już po drugiej str. brzuszka:)))), takze siadasz na M i wio hi hi
Olu swienie, ze wesele udane, wypoczywaj:)
Lea to wypoczywaj i świetnie masz, ze nie musisz zabierać "specjalnego" bagażu do szpitala!!!

U nas sie fajnie ochłodziło, jest wiatr, zero słońca, poprostu zaczynam żyć!!!!!
Ide na obiad, bo już podobno jest:)))))

reklama
Bombusia Właśnie już nie mogę od czasu odejścia czopa, tak napisała pajkaa a mój lekarz potwierdził, że po odejściu czopa już nie mam naturalnej ochrony przed wirusami...

Ale coś tu dzisiaj nudno... Co tam mało piszecie?? :-D

Bombusia Właśnie już nie mogę od czasu odejścia czopa, tak napisała pajkaa a mój lekarz potwierdził, że po odejściu czopa już nie mam naturalnej ochrony przed wirusami...

Ale coś tu dzisiaj nudno... Co tam mało piszecie?? :-D

Achhh no tak ja zapomniałam, ze już nie masz koreczka zabezpieczającego:-D:-D,hmmm no tak to pozostae czekac!!!:baffled:

każda z nas korzysta z tej pogody :) aż miło tak wieje ;-)
Bogusiu- sen niesamowity i masz rację bardzo realistyczny- zobacz jaką Ty masz zimną krew, spokojnie sama sobie poradziłaś!

Co do nacinania krocza, to ja już wiem, że mnie to nie ominie- mój gin stwierdził, że taką mam już budowę i on na 95% nie wróży mi nic innego. Stwierdził, że mam wąskie wyjście i w moim przypadku nacięcie będzie większą ochroną jak porozrywanie mnie. ale wiecie jak to bywa- a nóż widelec się cesarka z tego zrobi;p

26lipca moja babcia idzie na zabieg do szpitala i w związku z tą pełnią zaczęłyśmy się śmiać, że możemy obie leżeć ona na 1 ja na 2 piętrze:D

fiuufiuu a babcia coś poważnego?
Bogusia każda na obiadku u kogoś :-p
Mi kapke przeszedł ten ból brzucha uff. Ale moje dziecko też jest bardzo aktywne bez względu na porę dnia chce mi wybić żebra. Chyba usłyszało, że kobitki usuwają sobie, żebra aby mieć wcięcie w talii:-D

A ja sie znów katuje opowieściami z porodówek lipcówek, przedostani poród super, za to ostatni juz mi sie nie podoba:(((((

Ale za to czerwcówki piszą ciekawe rzeczy na temat tego co jedzą karmiąc:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry sierpnioweczki :-) u nas tez chlodniej, wychodzac rano z domu, zaliczylam nawet cos co sie nazywa gesia skorka :-D:-D:-D CTG poranne w porzadku (dostalam male OPR bo przyjechalam na czczo:zawstydzona/y: i przez to nie dosc, ze ja mialam dosc niskie cisnienie i taka spiaca bylam, to maly tez nie rozbudzony jeszcze - ctg 130, wiec po 10 min polozna przyszla znowu i mowi, ze malego trzeba troczke rozruszac i przystawila mi taki wibratorek do brzucha, dla mnie wygladalo to jakby pradem chciala mi brzuch potraktowac :szok::szok::szok:, ale ona ze to nie zaden prad tylko takie male wstrzasy, maly sie od razu rozbudzil, ctg - 160 :-D:tak:) jutro nastepne. czekam na obiadek - M serwuje dzisiaj bob z boczkiem i pietruszka -hmhmmm pychotka, oczywiscie bob z Pl przyjechal, bo tutaj to nie znaja czegos takiego :no::no::no:(kiedys cos tam w puszce widzialam i tyle) a po obiadku czeka nas wspolny (bo juz nie dam rady sama) pedicure z frenchem :-):-):-)
Bombusiu - no widze, ze na maksa wykorzystujecie samotnosc :-D:-D i dobrze, zycze cudownych, wspolnych chwil :-):-)
Pajkoo - ja CTG mam od 28 tyg co wizyte, jak tam rybka po hiszpansku??
ethele - milego niedzielnego popoludnia z rodzinka :-)
Malagoniu - u mnie synus apogeum osiaga okolo polnocy, wtedy zaczynaja sie tance w brzuszku :tak::tak:
Bogusiu86 - wow jak sen:szok::szok:, zycze Ci takiego szybkiego porodu, oczywiscie nie w domu :tak::-D
Lea - odpoczywaj kochana jak najwiecej, u mnie w salach sa tak pancerne drzwi, ze nic nie slychac, a dzisiaj tez obok mialam parke rodzaca :-)
fiuu - wspolczuje tego naciecia:-(:-( moze jednak Cie ominie?? moze 26 spotka sie kilka pokolen Waszej rodzinki w szpitalu?? :-D:-D

Hej dziewczynki!!!
Zazdroszcze wam tych burz i deszczu jak malo co....U nas wczoraj wieczorne wichry ustaly i jest taki piekarnik ze sie zyc nie da:wściekła/y:
Bombusiu - prasowanie wykonane...zrobilam to z rana co dobilo mnie skutecznie na reszte dnia:baffled:ale dzieki za chec wypozyczenia Mka hihihi
Ehtele, Kassia181, Bogusia86 - trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!
Monika - urabiaj chlopa bo czasu coraz mniej....:-D
Wczoraj M przywiozl cale wiadro rybek:happy: Dzisiaj byl rodzinny lancz z dziadkami mojego M...pojadlam po czym grzecznie przeprosilam bo myslalam ze zasne na stole:szok:taka padake mam w ten upal i po prasowaniu...
Czekam z niecierpliwoscia jutra az mi zalegla kasa splynie na konto i w przyszlym tygodniu planuje zamknac temat zakupowy!!!
Kurcze jak tak czytam to chyba poprosze mame zeby mi do paczki wsadzila ten Octanisept - coraz wiecej zastosowan - pepek, plesniawki, rana krocza....to pewnie na rane po cc tez mozna bedzie jakby co?
Umieram z ciekawosci o wynik mojego paciorka....moze w czwartek juz bedzie. Niestety w czwartek przed wizyta musze odwiedzic rowniez wampirlandie.....nielada wyczyn bo trza rano wstac, wyszykowac sie i te cholerne 50 km dojechac do nich na czczo, bo wszystko tylko tam robia:crazy: Na szczescie mam pierwszenstwo:tak:Uwielbiam twarze tych ludzi, ktorzy musza mnie przepuscic w kolejce:-D:-D:-D(taki maly sadyzm emocjonalny za te reszte miejsc gdzie musze odstac swoje hihihi)

Marulka, Polianna - co tam u Was??? Jakos cicho.....

reklama
Ehhh Bombusiu ja się nie katuję tymi opowieściami, bo mi już moja wyobraźnia i tak dosyć podpowiada :-) Ale o tym jedzonku to mogę poczytać, bo w planach mam karmienie piersią więc może się przydać :-D

Bogusiu z tym czopem to faktycznie skoro odszedł to przecież ie można, a miałam Ci to ssamo pisac co Bombusia... ale niestety w takim razie musisz cierpliwie czekać i gadać, gadać, gadać i jeszcze raz gadać do brzucholka żeby się mała wreszcie z dupcią ruszyła :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry