Bombusia
Fanka BB :)
Anecia no chata wolna więc i na amory sie zbiera,a M śpi teraz jak go Bóg stwoarzył , więc siła wyższa
))
Bogusia86 sen powalający kochana...powodzenia na wizycie...a sex dla Was jak najbardziej wskazany, a moze akurat by cosik przyspieszło, aby malutka była już po drugiej str. brzuszka
))), takze siadasz na M i wio hi hi
Olu swienie, ze wesele udane, wypoczywaj
Lea to wypoczywaj i świetnie masz, ze nie musisz zabierać "specjalnego" bagażu do szpitala!!!
U nas sie fajnie ochłodziło, jest wiatr, zero słońca, poprostu zaczynam żyć!!!!!
Ide na obiad, bo już podobno jest
))))
Bogusia86 sen powalający kochana...powodzenia na wizycie...a sex dla Was jak najbardziej wskazany, a moze akurat by cosik przyspieszło, aby malutka była już po drugiej str. brzuszka
Olu swienie, ze wesele udane, wypoczywaj
Lea to wypoczywaj i świetnie masz, ze nie musisz zabierać "specjalnego" bagażu do szpitala!!!
U nas sie fajnie ochłodziło, jest wiatr, zero słońca, poprostu zaczynam żyć!!!!!
Ide na obiad, bo już podobno jest

i przez to nie dosc, ze ja mialam dosc niskie cisnienie i taka spiaca bylam, to maly tez nie rozbudzony jeszcze - ctg 130, wiec po 10 min polozna przyszla znowu i mowi, ze malego trzeba troczke rozruszac i przystawila mi taki wibratorek do brzucha, dla mnie wygladalo to jakby pradem chciala mi brzuch potraktowac 
) jutro nastepne. czekam na obiadek - M serwuje dzisiaj bob z boczkiem i pietruszka -hmhmmm pychotka, oczywiscie bob z Pl przyjechal, bo tutaj to nie znaja czegos takiego 

Dzisiaj byl rodzinny lancz z dziadkami mojego M...pojadlam po czym grzecznie przeprosilam bo myslalam ze zasne na stole
Na szczescie mam pierwszenstwo