Bombusia
Fanka BB :)
Witam bladym świtem!!!!
Ochhh w końcu ja raz jestem pierwsza??? ho ho....o nie druga już!!!
mallaika witaj !!!!
Nie spię od 6.00,
bo Alanek tak sie wypinał i tak kopał, ze najpierw myślałm,ze mi sie to sni, no ale jak już mnie skóra na brzuchu zaczęła boleć to sie obudziłam, tatuś przed pracą kazał iść spać synkowi, no to dostał czkawkę
i tak już sie wybudziłam, bo myśle o dzisiejszym USG więc odsłoniłam żaluzje i koniec spania
navijka gdzie Ty te paluchy wsadzałaś wczoraj heee,
jak sie chcesz pobawić to do męza, a nie sama hi hi...szyjke sobie bedzie Mamuska oglądała ochhh
Alaa rozmiar stanika 75 J
łoj musi Ci być sraaaasznie cięzko!!!!
Wuzelku ściskam Was mocno, swietnie, ze wsio ok i pisz do nas
Ehtele ciesze sie, ze z Olkiem wszystko dobrze i tak jak już wiesz sam zadecyduje kiedy wyjdzie na świat, najważniejsze, ze sie powolutku do tegos szykuje, nic nie przyspieszaj
....masaż szyjki...hmmm nigdy nie zapomnę

Stralet świtnie,ze nie posiadasz robala-paciorka;-)
Milusia no jak tam samopoczucie, minęły te skurcze??? Mnie czop odszedł przed samym porodem
takze róznie to bywa;-)
U nas zapowiada sie słoneczny dzień, brak chmur.
Miłego dnia Mamuski
EDIT:
I tak bym nie pospała już kuźwa nawiedzony dozorca trawę kosi pod balkonami wrrrrr
(((
Ochhh w końcu ja raz jestem pierwsza??? ho ho....o nie druga już!!!
mallaika witaj !!!!
Nie spię od 6.00,

bo Alanek tak sie wypinał i tak kopał, ze najpierw myślałm,ze mi sie to sni, no ale jak już mnie skóra na brzuchu zaczęła boleć to sie obudziłam, tatuś przed pracą kazał iść spać synkowi, no to dostał czkawkę
i tak już sie wybudziłam, bo myśle o dzisiejszym USG więc odsłoniłam żaluzje i koniec spania
navijka gdzie Ty te paluchy wsadzałaś wczoraj heee,
jak sie chcesz pobawić to do męza, a nie sama hi hi...szyjke sobie bedzie Mamuska oglądała ochhh
Alaa rozmiar stanika 75 J

łoj musi Ci być sraaaasznie cięzko!!!!
Wuzelku ściskam Was mocno, swietnie, ze wsio ok i pisz do nas

Ehtele ciesze sie, ze z Olkiem wszystko dobrze i tak jak już wiesz sam zadecyduje kiedy wyjdzie na świat, najważniejsze, ze sie powolutku do tegos szykuje, nic nie przyspieszaj
....masaż szyjki...hmmm nigdy nie zapomnę

Stralet świtnie,ze nie posiadasz robala-paciorka;-)
Milusia no jak tam samopoczucie, minęły te skurcze??? Mnie czop odszedł przed samym porodem
takze róznie to bywa;-)U nas zapowiada sie słoneczny dzień, brak chmur.
Miłego dnia Mamuski

EDIT:
I tak bym nie pospała już kuźwa nawiedzony dozorca trawę kosi pod balkonami wrrrrr
Ostatnia edycja:
już mógłby być czwartek, bo chyba ze stresu też mnie boli
no ale co? jestem szczera