reklama

Sierpień 2010

Witam bladym świtem!!!!

Ochhh w końcu ja raz jestem pierwsza??? ho ho....o nie druga już!!!
mallaika witaj !!!!
Nie spię od 6.00, :angry::wściekła/y:bo Alanek tak sie wypinał i tak kopał, ze najpierw myślałm,ze mi sie to sni, no ale jak już mnie skóra na brzuchu zaczęła boleć to sie obudziłam, tatuś przed pracą kazał iść spać synkowi, no to dostał czkawkę:baffled:i tak już sie wybudziłam, bo myśle o dzisiejszym USG więc odsłoniłam żaluzje i koniec spania:tak:

navijka gdzie Ty te paluchy wsadzałaś wczoraj heee,:szok: jak sie chcesz pobawić to do męza, a nie sama hi hi...szyjke sobie bedzie Mamuska oglądała ochhh:rofl2:
Alaa rozmiar stanika 75 J:szok::baffled: łoj musi Ci być sraaaasznie cięzko!!!!:-D
Wuzelku ściskam Was mocno, swietnie, ze wsio ok i pisz do nas:happy2:
Ehtele ciesze sie, ze z Olkiem wszystko dobrze i tak jak już wiesz sam zadecyduje kiedy wyjdzie na świat, najważniejsze, ze sie powolutku do tegos szykuje, nic nie przyspieszaj:tak:....masaż szyjki...hmmm nigdy nie zapomnę:baffled::crazy:
Stralet świtnie,ze nie posiadasz robala-paciorka;-)
Milusia no jak tam samopoczucie, minęły te skurcze??? Mnie czop odszedł przed samym porodem:dry:takze róznie to bywa;-)

U nas zapowiada sie słoneczny dzień, brak chmur.

Miłego dnia Mamuski:happy:

EDIT:
I tak bym nie pospała już kuźwa nawiedzony dozorca trawę kosi pod balkonami wrrrrr:((((

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Bogusia jeśli samo rozwarcie jest bez skurczy to nie trzeba do szpitala. Tam tylko niepotrzebnie byś leżała i się naoglądała tych co rodzą i napłakała, że czemu to nie ty. Lepiej w domku.

ehtele właśnie tak sobie myślałam, że lekarz ostatnio niepotrzebnie cię nakręcił. Mój nawet specjalnie nie chce mówić jak wygląda szyjka, żeby chyba nie podkręcać atmosfery, muszę od niego wyciągać te informacje. Ale jak jest u ciebie już zgładzona to już dobry znak. Ja rozwarcie na ok. 1cm mam od 28tc, ale szyjka nie skrócona więc dupcia.

milusia coś mi się wydaje, że jeśli tak cię boli i z taką częstotliwością to może to być już to.....

Pozdrawiam!

witam sie
ja dzisiaj jade do dermatologa:( całe nogi wysypane :szok:ręce tez masakra jakas :szok:jak zadzwoniłam do przychodni i pytam o dermatologa - pani mi mowi, ze wszystko zajete a ja jej wie pani co ja jestem tak wysypana i w dodatku w 9 miesiacu ciąży - a ona dorze to natychmiast wpisuje Panią na liste pacjentów i zapytam panią doktor czy przyjedzie dla pani wczesniej :szok: i pani doktor przyjedzie wczesniej. Boje sie o mojego malucha :-(nie wiadomo co to jest:-( oj bede cała nerwowa :-(

Milusiu i jak tam u Ciebie sytuacja?

Dzin dybry!!!! od dzis dokladnie 4 tygodnie do mojego terminu ciekawe, ciekawe... oj widze ze cus zaczyna sie dziac Milusiu , Polianno trzymam mocno kciuki a niech juz sie rozkreci bo cus faktycznie sie uspokoilo:-D!!!
A reszta mamusiek hmmm ;-) no 26 sierpien tuz tuz ( PELNIA!!!) hihihi takze pakowac sie dziewczyny!!!!
A mnie dopadlo takie spanie ze gdzie nie usiade to zasypiam ale dobrze i tak nic robic nie moge to przynajmniej sobie pochrapie poki jeszcze mozna:-D skurczybyki brzucha jak mialam tak mam nieraz tak mi sie brzuch napina ze ruszyc sie nie moge:szok: praktycznie wiekszosc czasu moj brzuch jest twardy nie mientki o!

Riba kochana ty pamietaj jakby cus to wyslij mi smska !!!! jejku jeszcze tylko tydzien i bedziesz tulila malenstwo!!!! a i kiedy do szpitala dokladnie idziesz?

Shyla moze tez skrobniesz na priv swoj numer telefonu to ja tu dziewczynom napisze co i jak ?:sorry2:

Bombusiu trzymam kciuki za dzisiejsze echo, wsio bedzie dobrze!!!!

Pajko ojej jedz cale szczescie ze cie przyjmie Pani Doktor daj koniecznie znac jak wrocisz!!!

Ostatnia edycja:
Hej brzuchatki:-) kurde mol mnie całą noc męczył ból w dole brzucha - teraz czuję ale lżej. Najlepiej spało mi się na siedząco:-pjuż mógłby być czwartek, bo chyba ze stresu też mnie boli :baffled:

Bombusiu
mocno trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i odrazu zdawaj relacje :-)

Milusia, Polianna jak nocka?

Pajkaa nie stresuj się, bo napewno wszystko z maleństwem jest ok. Daj znać jak poszła wizyta.

cayra- mnie też możesz dopisać do czwartkowych wizyt :)
mallaika - nie denerwuj się na zapas. Zjedz coś, poprzewracaj , może sie maluch obudzi.
Bombusiu - mnie dziś obudził jakiś głuchacz z nieznanego numeru i już spać nie moglam. Ale co do upierdliwości dozorcy - zimą uwielbia odgarniać śnig metalową szuflą i zamykani okien ni pomaga... Ale najbardziej irytujące jest dla mnie wywożenie szamba. Kiedy już jst chłodniej i chcę oddychać powietrzem w miarę czystym i chłodnym przyjzdza szambonurek i przez 2h stoi zaśmierdzając całą okolicę. Grrr... Że też tu nie ma normalnej kanalizacji.

Jak widać- u mnie fałszywy alarm.Jeśli u milusi się coś rozkręci(ło) to oznacza,że trzeba remont w domu robić i mocno się nasprzątac :P

Dzien dobry dziewczynki:-) Ja dzisiaj tez wczesniej. Właśnie wróciłam z badan. Morfologia i mocz. Musiałam byc na czczo a juz obudziłam sie głodna jak cholera. No myslałam ze nie wytrzymam :-p W przychodni byłam druga w kolejce wiec szybciutko poszło. Później do banku. He oczywiscie głodna i pic mi sie chciało. A kasjer pił sobie soczek :wściekła/y: No myslałam ze sie zaraz rzucę na niego:-D:-D Ale sobie pewnie o mnie teraz myślicie:no: no ale co? jestem szczera:tak: Później jeszcze zakupy i do domku. I teraz pije kawke i wcinam pączka:-) Hmm a co do tych badan to juz ostatnie :tak: oby były dobre. Trzymajcie kciuki. Za tydzien mam wizyte i dopiero wtedy sie dowiem jakie są te wyniki. No chyba ze cos bedzie nie tak to beda wczesniej do mnie dzwonic.

milusia czyzby Cie wizieło? Będziesz nastepna? Trzymam kciuki! i koniecznie napisz co i jak :tak:
mallaika jedz sprawidzic co z dzidzi. Napewno nie zaszkodzi sie upenic. Oby wszystko sie okazało ok. Pisz jak bedziesz cos wiedziec! :tak:
bombusiu współczuje dozorcy koszącego trawe :wściekła/y: ja bym tego nie zniosła! A kochana myslałaś nad tym zeby uzyc tych kamyczków z kwiatków przeciwko niemu? :-D:-D
Pajka trzymam kciuki za wizyte u dermatologa. Oby wszystko bylo dobrze! Czekamy na wiesci!

Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!

dzień dobry :)

ciężka nocka za nami. dwa razy obudziły mnie nieprzyjemne skurcze i kłucie w podbrzuszu :/ no i oczywiście wyprawy na siku. od rana brzuchol twardnieje, krzyż i dół brzucha bolą trochę jak na okres, na dodatek mały mocno kopie. najgorzej gdy leżę na wznak, chyba uciska znowu na przeponę :/ chyba znowu wczoraj przesadziłam z chodzeniem :/
chciałam dzisiaj wstać raniutko i zacząć sprzątanie po remoncie ale jak na razie gnijemy w wyrku, może przejdzie...

Co z Milusią? Odezwij się.

Niunia, Lea, Ewelinka dam koniecznie znac jak tylko sie pojawie, ale i tak sie stresuje:(
Bombusiu współczuje i trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte
Polianna u mnie codziennie z fuirmy śmieciarskiej przyjezdzają ciężarówką po smieci i sie tłuką - w poniedziałki jest spoko bo około 9:30 a tak od wtorku do piątku 7 rano i sie tłuką wiec juz nie pospie :-paz sie boje jak bedzie mały

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry