riba_1
Mamusia Olivka :)
Witajcie brzuchatki. ciepla - ciag dalszy:-) wczoraj wieczorem czytalam Was, ale juz nie dalam rady odpisac. bylam tak zmeczona zakupami, gipsem i na koncu ponad 2 h wizyta u fryzjera. nogi spuchly od ilosci chodzenia:-( ale po nocce wrocily do normy :-) wlosy podciete, pofarbowane - to najwazniejsze, do gwiazdki i wizyty u mojego fryzjera w Pl, musza wytrzymac ;-);-)nie cierpie chodzic do kogos innego, zawsze mam jakies ale :-):-) no ale jesli chodzi o jakiekolwiek uslugi to wyznaje zasade - place i wymagam
dziwne sny mialam dzisiaj, glownym motywem w kazdym byla smierc 
ale nie tak negatywnie. snilly mi sie osoby z rodziny, ktore nie zyja, kosciol, musze muske poprosic aby kupila znicze i na cmentarz poszla. ale mam takie wrazenie, ze one chcialy mi pokazac, ze sa przy mnie i ze wszystko bedzie w porzadku - chyba wiedza jak sie boje tego 27go :-
-
-( nie smiejcie sie,
ale ja wierze w to, ze umarli kontaktuja sie z nami 

, ze sa wsrod nas.
a dzisiaj dzien lenistwa, nic nie robie tylko leze :-)
Milusiu - kochana koniecznie daj znac jak nocka, martwimy sie tu
Wuzelku - zazdroszcze powrotu do domku, koniecznie zdaj nam relacje:-)
Bogusiu86 - jak tam u Ciebie? jak sie czujesz? i koniecznie daj znac po wizacie i ktg
mallaiko - i jak dzisiaj? lepiej? gdybys jednak pojechala do szpitala, daj znac

Bombusiu - trzymaj sie kochana dzisiaj
trzymamy kciuki i myslami jestesmy z Toba:-)
ethele - ciesze sie, ze wszystko dobrze po wizycie, chociaz wiem ze czekalas na nieco inne wiadomosci :-(, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku, wspolczuje tego masazu.
Pajkoo - znam bol swedzenia
wspolczuje kochana. ciekawe co Ci dadza. mi zawsze (ale przed ciaza) dawali wapno domiesniowo i cos jeszcze w kroplowce. czekamy na wiesci
powodzenia
Bogusiu - no jeszcze jakies 40 km do mnie;-);-) (nie chce dokladnie pisac, bo to male miasto, gdzie wszyscy o wszystkich wszystko
- pseplasam :-()
Lea - oczywiscie kochana, ze pamietam, jak tylko cos to smsek, a do szpitala to dopiero w dniu cc ide, czyli 27go o 7 rano. 26go mam spotkanie z anestezjologiem i ginekologiem, beda mi opowiadac o przebiegu cc no i papiery musze podpisac
:-)
szczerze to wolalabym juz tam zostac, a nie do domku i na drugi dzien jechac. pewnie w ogole nie zasne. mam byc na czczo - jak to powiedziala polozna - nie pic, nie jesc i nie palic przed hehehe - nie palic.
Ty tez pisz w razie czego. mam zamiar kompa ze soba przemycic ;-);-)
ewelinko - zycze smacznego :-):-)
Kochane ja tez wizytuje w czwartek

aaa zapomnialam napisac, wczoraj ten odcisk brzucha robila mi polozna w moim szpitalu, wiec wykorzystalam to oczywiscie na wypytanie sie jej o cc
i z takich ciekawostek, w dzien cc bede miala caly czas kroplowke ze srodkiem przeciwbolowym, ktory sama, specjalnym przyciskiem, bede sobie mogla dozowac:-):-):-) ciesze sie, bo ja strasznie nie wytrzymala na bol jestem
ale uprzedzila mnie, ze ten dozownik ma stopera:-) wiec tak na maksa dozowac nie mozna:-) Milego dnia kochane :-):-)

dziwne sny mialam dzisiaj, glownym motywem w kazdym byla smierc 
ale nie tak negatywnie. snilly mi sie osoby z rodziny, ktore nie zyja, kosciol, musze muske poprosic aby kupila znicze i na cmentarz poszla. ale mam takie wrazenie, ze one chcialy mi pokazac, ze sa przy mnie i ze wszystko bedzie w porzadku - chyba wiedza jak sie boje tego 27go :-
ale ja wierze w to, ze umarli kontaktuja sie z nami 

, ze sa wsrod nas. a dzisiaj dzien lenistwa, nic nie robie tylko leze :-)
Milusiu - kochana koniecznie daj znac jak nocka, martwimy sie tu

Wuzelku - zazdroszcze powrotu do domku, koniecznie zdaj nam relacje:-)
Bogusiu86 - jak tam u Ciebie? jak sie czujesz? i koniecznie daj znac po wizacie i ktg

mallaiko - i jak dzisiaj? lepiej? gdybys jednak pojechala do szpitala, daj znac

Bombusiu - trzymaj sie kochana dzisiaj

trzymamy kciuki i myslami jestesmy z Toba:-)ethele - ciesze sie, ze wszystko dobrze po wizycie, chociaz wiem ze czekalas na nieco inne wiadomosci :-(, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku, wspolczuje tego masazu.

Pajkoo - znam bol swedzenia

wspolczuje kochana. ciekawe co Ci dadza. mi zawsze (ale przed ciaza) dawali wapno domiesniowo i cos jeszcze w kroplowce. czekamy na wiesci
powodzeniaBogusiu - no jeszcze jakies 40 km do mnie;-);-) (nie chce dokladnie pisac, bo to male miasto, gdzie wszyscy o wszystkich wszystko

- pseplasam :-()Lea - oczywiscie kochana, ze pamietam, jak tylko cos to smsek, a do szpitala to dopiero w dniu cc ide, czyli 27go o 7 rano. 26go mam spotkanie z anestezjologiem i ginekologiem, beda mi opowiadac o przebiegu cc no i papiery musze podpisac
:-)szczerze to wolalabym juz tam zostac, a nie do domku i na drugi dzien jechac. pewnie w ogole nie zasne. mam byc na czczo - jak to powiedziala polozna - nie pic, nie jesc i nie palic przed hehehe - nie palic.
Ty tez pisz w razie czego. mam zamiar kompa ze soba przemycic ;-);-)
ewelinko - zycze smacznego :-):-)
Kochane ja tez wizytuje w czwartek

aaa zapomnialam napisac, wczoraj ten odcisk brzucha robila mi polozna w moim szpitalu, wiec wykorzystalam to oczywiscie na wypytanie sie jej o cc
i z takich ciekawostek, w dzien cc bede miala caly czas kroplowke ze srodkiem przeciwbolowym, ktory sama, specjalnym przyciskiem, bede sobie mogla dozowac:-):-):-) ciesze sie, bo ja strasznie nie wytrzymala na bol jestem
ale uprzedzila mnie, ze ten dozownik ma stopera:-) wiec tak na maksa dozowac nie mozna:-) Milego dnia kochane :-):-)
Ostatnia edycja:
Za duża dawka słodkości - zrób sobie herbatki to może Ci przejdzie. 
ja nie dam rady ja wyje juz teraz jak mam te bole @ bo nie idzie wytrzymac!!!